چاقی و دیابت عوامل مهم مبتلا شدن به كرونا هستند

چاقی و دیابت عوامل مهم مبتلا شدن به كرونا هستند متخصص تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به بیان توضیحاتی درباره اصول تغذیه سالم پرداخت و چاقی و دیابت نوع ۲ را از مهم ترین عوامل خطر برای مبتلا شدن به کرونا عنوان نمود.


مرجان اعجمی با اشاره به اینکه مصرف بالای چربی های اشباع، مصرف زیاد قند و شکر، نمک و مصرف ناکافی میوه و سبزیجات از مشخصات الگوی غذایی ناسالم می باشد، سفارش کرد افراد در رژیم غذایی خود چربی غیر اشباع را جایگزین چربی اشباع کنند.
به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید یهشتی، وی ضمن اشاره به اینکه کمبود روی در افراد مس شایع تر است؛ اظهار داشت: افراد می توانند با مصرف به اندازه گوشت قرمز و سفید، لوبیا، عدس، دانه ها و انواع مغزها این عنصر را دریافت نمایند.
وی در ادامه به معرفی موادغذایی که در آنها آنتی اکسیدان وجود دارد مانند توت، انگور، شکلات، روغن زیتون و پیاز پرداخت و سفارش کرد افراد این مواد غذایی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند و سیستم ایمنی بدن خویش را تقویت نمایند.
این متخصص همینطور ضمن اشاره به اثر مطلوب ویتامین C در پیشگیری از عفونت های دستگاه تنفس فوقانی، سیب و مرکبات را یکی از اصلی ترین منابع تأمین این ویتامین معرفی نمود.
وی همینطور ضمن اشاره به اثر ویتامین D در پیشگیری از پوکی استخوان، نقش این ویتامین را در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر توصیف کرد و اظهار داشت: افراد می توانند با مصرف زرده تخم مرغ، ماهی و جگر به جذب ویتامین D در بدن خود کمک کنند.
اعجمی کنترل استرس، اضطراب و خواب را راهی موثر برای جلوگیری از عادات غذایی ناسالم عنوان نمود.
وی در انتها اضافه کرد: افراد با اتخاذ سبک زندگی سالم می توانند احتمال ابتلای خویش را به بیماری های مزمن کاهش دهند.



منبع:

1399/11/07
13:25:56
0.0 / 5
1437
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تخم مرغ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان