یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛

تغذیه روزهای كرونایی چگونه باشد

تغذیه روزهای كرونایی چگونه باشد به گزارش رژیم آسان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران، در ارتباط با تغذیه و رژیم غذایی در ایام كرونایی، توضیحاتی عرضه داد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، شیما جزایری، با عنوان این مطلب که بحران کوید ۱۹ وضعیت گرسنگی را در جهان بدتر کرده است، اظهار داشت: بسیاری از مردم جهان به علت همه گیری ویروس کرونا، امنیت غذایی ندارند. علاوه بر این تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و کنترل بیماری ها خیلی اهمیت دارد، عوارض کووید ۱۹ در افرادی که سوءتغذیه یا کمبود تغذیه دارند، شدیدتر است. وی در پاسخ به این سؤال که تغذیه سالم چه خصوصیت های باید داشته باشد، اظهار داشت: نخستین اصل در تغذیه سالم کفایت است، یعنی از همه گروه های اصلی غذایی به اندازه کافی باید استفاده گردد. گروه های اصلی غذایی شامل نان و غلات، میوه ها و سبزی ها، شیر و لبنیات و همینطور مواد پروتئینی، حبوبات و مغزها هستند. جزایری افزود: اصل بعدی تعادل است، مصرف قند و شکر، چربی های مضر و نمک را باید کم نماییم. تناسب در مصرف مواد غذایی و تنوع از دیگر خصوصیت های رژیم غذایی سالم هستند. همینطور توجه به انرژی دریافتی و کنترل وزن و پیشگیری و درمان چاقی هم بسیار مهم می باشد. این دکترای تغذیه، در مصرف مکمل های غذایی، اظهار داشت: اگر غذای ما به اندازه کافی باشد، معمولاً نیازی به مکمل ها نداریم، به جز چند استثنا. یکی از آنها ویتامین D است، چون اصولاً میزان ویتامین D در منابع غذایی کم است، ازاین رو سفارش می نماییم که این مکمل را همه مصرف کنند.


منبع:

1399/08/11
22:48:23
5.0 / 5
576
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان