محققان ژاپنی می گویند؛
مصرف محصولات سویا باعث افزایش طول عمر می شود
به گزارش رژیم آسان تحقیقات نشان می دهد مصرف محصولات سویا تخمیرشده با افزایش طول عمر مرتبط می باشد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، مطالعات محققان ژاپنی نشان داده است افرادی كه بیشتر محصولات سویا تخمیرشده مصرف می كنند با كاهش ریسك مرگ به علل گوناگون روبرو هستند.
در كشورهای آسیایی، بویژه ژاپن، انواع گوناگونی از محصولات سویا مصرف می شوند كه عبارتند از ناتو (سویا تخمیرشده با باكتری Bacillus subtilis)، میزو (سویا تخمیرشده با Aspergillus oryzae) و توفو (پنیر سویا).
محققان ژاپنی در مطالعه خود به بررسی ۴۲، ۷۵۰ مرد و ۵۰، ۱۶۵ زن در رده سنی ۴۵ تا ۷۴ سال پرداختند. شركت كنندگان پرسشنامه ای در مورد عادات رژیم غذایی، سبك زندگی، و وضعیت سلامت شأن تكمیل كرده بودند. گزارش مرگ این افراد در طول مدت ۱۵ سال بررسی گردید.
محققان دریافتند مصرف بیشتر سویا تخمیرشده (ناتو و میزو) با كاهش قابل توجه (۱۰ درصد) ریسك مرگ به هر علتی مرتبط بود، اما مصرف كل محصولات سویا ارتباطی با كاهش مرگ و میر نداشت.
محققان اذعان دارند كه محصولات سویا تخمیرشده سرشار از فیبر، پتاسیم و عناصر بیواكتیو است كه به توضیح وجود این رابطه كمك می نماید.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاكید دارند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب