تاكید مجدد محققان اسپانیایی؛
رژیم غذایی مدیترانه ای برای حفظ سلامت قلب مفید می باشد
رژیم آسان: طبق نتایج جدید تحقیقاتی، مصرف رژیم غذایی مدیترانه ای سرشار از چربی های سالم حاصل از روغن زیتون و مغزیجات آجیلی بیش از رژیم غذایی كم چرب در پیشگیری از حمله قلبی و سكته مفید می باشد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، محققان موسسه سالود اسپانیا در مطالعه خود، حدود ۷۴۵۰ فرد در معرض ریسك بالا بیماری قلبی را در یكی از سه گروه رژیم غذایی گنجاندند: رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با روغن زیتون فوق خالص، رژیم غذایی مدیترانه ای همراه با تركیب مغزیجات آجیلی، یا رژیم غذایی همراه با كاهش میزان مصرف چربی (گروه كنترل).
سپس شركت كنندگان به مدت حدود ۵ سال تحت نظر بودند تا تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در كمك به حفظ سلامت قلب بررسی شود.
در رژیم غذایی مدیترانه ای چربی های اشباع نشده سالم بدست آمده از منابعی نظیر روغن زیتون، مغزیجات آجیلی و ماهی چرب جایگزین چربی های اشباع شده حاصل از كره و برش های چرب گوشت می گردد.
محققان مشاهده نمودند در حدود ۳.۸ درصد گروه روغن زیتون و ۳.۴ درصد افراد گروه مغزیجات آجیلی در طول دوره تحت مطالعه سكته یا حمله قلبی را تجربه كردند، درحالیكه ۴.۴ افراد گروه رژیم غذایی كم چرب دچار سكته یا حمله قلبی شدند.
به گفته محققان، بررسی ها نشان داده است كه رژیم غذایی مدیترانه ای حاوی روغن زیتون ریسك سكته یا حمله قلبی را تا ۳۱ درصد و رژیم غذایی حاوی مغزیجات آجیلی این ریسك را تا ۲۸ درصد كاهش داد. محققان دلیل این فواید رژیم غذایی را ناشی از چربی های سالم اشباع نشده آن می دانند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب