محققان كانادایی می گویند؛

افزایش ریسك مرگ با رژیم غذایی كم چرب

افزایش ریسك مرگ با رژیم غذایی كم چرب به گزارش رژیم آسان پایین ترین ریسك مرگ در افرادی می باشد كه سه یا چهار وعده در روز (در مجموع ۳۷۵ تا ۵۰۰ گرم) میوه، سبزیجات و حبوبات مصرف می نمایند.



به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، طبق نتایج یك مطالعه جهانی مصرف رژیم غذایی كم چرب و پركربوهیدرات ممكن است با افزایش ریسك مرگ زودهنگام همراه باشد. این یافته كاملا متناقض با دستورالعمل های فعلی رژیم غذایی است.
به گفته محققان، این یافته ها می تواند توضیح دهنده دلیل این موضوع باشد كه چرا مردم برخی جوامع نظیر مردم جنوب آسیا كه چربی كمتر و مقادیر زیادتری كربوهیدرات می خورند با نرخ بالاتر مرگ و میر مواجهند.
این مطالعه شامل بیش از ۱۳۵ هزار نفر از ۵ قاره جهان بود كه به طور میانگین ۷.۵ سال تحت نظر بودند. محققان دانشگاه مك مستر كانادا دریافتند رژیم غذایی حاوی مصرف متعادل چربی و میوه و سبزیجات و پرهیز از مصرف زیاد كربوهیدرات ها با ریسك كمتر مرگ مرتبط است.
مطالعه بر روی چربی های رژیمی مشخص كرد آنها ارتباطی با بیماری قلبی-عروقی ندارند اما مصرف بالای چربی با مرگ و میر كمتر مرتبط بود.
این نتیجه در مورد تمامی انواع چربی ها (اشباع شده، پلی اشباع نشده، و مونواشباع نشده) مشاهده شد. همچنین چربی های اشباع شده با ریسك كمتر سكته هم مرتبط بودند.
به گفته محققان، تمام چربی ها و انواع مختلف چربی با خطر ابتلا به حمله قلبی یا مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی مرتبط نیست.
مهشید دهقان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «كاهش مصرف چربی به طور خودكار منجر به افزایش مصرف كربوهیدرات شده و یافته های ما می تواند توضیح دهد كه چرا برخی از جمعیت های مانند آسیای جنوبی، كه چربی زیادی مصرف نمی كنند اما كربوهیدرات های زیادی مصرف می كنند، میزان مرگ و میر بیشتری دارند.»
وی خاطرنشان كرد كه دستورالعمل های تغذیه طی دهه های گذشته بر كاهش كل چربی به كمتر از ۳۰ درصد كالری مصرفی روزانه و چربی های اشباع كمتر از ۱۰ درصد كالری مصرفی تاكید داشته است.
به گفته دهقان، «این دستورالعمل بر اساس این نظریه است كه كاهش چربی اشباع باید خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را كاهش دهد، اما توجهی بر نحوه جایگزینی چربی اشباع شده در رژیم غذایی ندارد.»
او افزود كه دستورالعمل های فعلی در حدود چهار دهه قبل با استفاده از داده های برخی از كشورهای غربی كه چربی بیش از ۴۰ درصد و یا ۴۵ درصد كالری مصرفی بود و مصرف چربی اشباع بیش از ۲۰ درصد بود، توسعه یافته است.
 

1396/06/11
21:57:48
5.0 / 5
5629
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان