معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه:

۳۰۰میلیارد تومان صرف خرید دارو و تجهیزات بیماران کرونایی کرمانشاه شد

۳۰۰میلیارد تومان صرف خرید دارو و تجهیزات بیماران کرونایی کرمانشاه شد ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: بیشتر از ۳۰۰ میلیارد تومان دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در ۱.۵ سال قبل به بیمارستان های این دانشگاه تحویل دادیم که ۸۰ میلیارد تومان آن در ارتباط با داروی رمدسیویر بوده است.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز شنبه در نشست خبری اضافه کرد: اقدامات خوبی در بحث تأمین داروهای موردنیاز افراد مبتلا به کرونا انجام دادیم و این داروها در کمترین زمان تأمین شد و تلاش کردیم بیماران در این حوزه کمبودی نداشته باشند.
وی یکی از نیازهای بیماران کرونایی را اکسیژن دانست و اظهار داشت: از زمان شروع همه گیری کرونا بیشتر از ۲۵ دستگاه اکسیژن ساز در مراکز درمانی استان و ۲ مخزن ۲۰ و ۲۵ تنی اکسیژن در بیمارستان های فارابی و امام رضا (ع) شهر کرمانشاه نصب گردید که با مشکل کمبود اکسیژن مواجه نشویم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: برای تأمین اکسیژن بیماران کرونایی حدود ۴۰ میلیارد تومان هزینه خرید دستگاههای مربوطه شده است.
وی با بیان این که هر بیمار کرونایی به صورت میانگین سه میلیون تومان در طول دوران بستری اکسیژن مصرف می کند، اظهار داشت: در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بیشتر از ۵۰ هزار بیمار در ۱/۵ سال قبل بستری شده اند که هزینه تولید اکسیژن این افراد حدود ۱۵۰ میلیارد تومان شده است.
محمدی ضمن اشاره به نصب دستگاه اکسیژن ساز در شهرستان های صحنه و اسلام آبادغرب اظهار داشت: حالا کمبود اکسیژن را با کپسول پوشش می دهیم و از زمان شروع همه گیری کرونا حدود ۲ هزار عدد کپسول اکسیژن به بیمارستان های استان تحویل دادیم.


بیش از ۱۰۰ تخت ویژه در بیمارستان های کرمانشاه اضافه شده است
وی با اشاره به اینکه پیش از همه گیری کرونا در کل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه حدود ۲۷۰ تا ۳۰۰ تخت ویژه داشتیم، اظهار داشت: حالا حدود ۴۲۰ تخت ویژه در سطح استان وجود دارد که برای هر تخت ویژه حدود یک میلیارد تومان هزینه شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همینطور اضافه کرد: حدود ۲۰۰ دستگاه ونتیلاتور و مانیتورینگ هم در دوران کرونا تحویل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی استان شده است.
وی تصریح کرد: بحران هایی که دو سه ماه اول شیوع بیماری کرونا در سطح استان در مورد کمبود ماسک داشتیم از بین رفته است و الان در تولید ماسک خودکفا هستیم.
محمدی در ادامه به عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در چهار سال قبل پرداخت و اظهار داشت: ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی سرمایه ای با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در این زمان برای بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی استان خریداری شده است که با ارز آزاد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می شود.
وی افزود: همچون این تجهیزات میتوان به پیشرفته ترین دستگاه تموتراپی به ارزش ۲۰ میلیارد تومان با ارز ۴۲۰۰ تومانی، ۲ دستگاه رادیوتراپی که هرکدام به ارزش ۱۰ میلیارد تومان با ارز ۴۲۰۰ تومانی، نصب دستگاه سیتی آنژیوگرافی در بیمارستان امام رضا، نصب پنج دستگاه سی تی اسکن در مراکز درمانی، ۲ دستگاه ام آر ای، یک دستگاه پت اسکن که نخستین دستگاه غرب کشور است و یک دستگاه سیکلوترون که در غرب، شمال غرب و جنوب غرب کشور نخستین دستگاه است، اشاره نمود.
پنج بیمارستان در چهار سال قبل به بهره برداری رسیده است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همینطور اظهار داشت: در چهار سال قبل پنج بیمارستان نوساز شهرهای پاوه، اسلام آبادغرب، سرپل ذهاب و گلستان و مرکز نسیم در بیمارستان امام رضا (ع) شهر کرمانشاه را کامل و تجهیز کرده ایم.
وی در ادامه اظهار داشت: در حوزه غذا هم نشانگرهای تغذیه ای که نشان دهنده قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس محصول است روی ۱۰۰ درصد محصولات تولیدی استان نصب شده است.
محمدی افزود: اسیدچرب ترانس در روغن های مصارف خانگی و صنعتی را کاهش دادیم که این کار اثر مستقیمی روی سلامت قلب و عروق جامعه دارد.
وی افزود: میانگین اسید چرب ترانس در روغن های مصرفی خانگی ۲ درصد است. ما توانستیم اسیدهای چرب ترانس روغن های تولید استان را به زیر نیم درصد کاهش دهیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همینطور اظهار داشت: در مورد روغن های صنعتی هم میانگین کشور پنج درصد است و در محصولات تولید کرمانشاه این عدد را به زیر ۲ درصد کاهش دادیم.
نمک موجود در محصولات غذایی تولید کرمانشاه ۱۰ درصد کاسته شده است
وی همینطور اظهار داشت: نمک موجود در محصولات غذایی تولید استان کرمانشاه را ۱۰ درصد کاهش دادیم. به صورت مثال رب روژین در کشور کمترین نمک در میان رب های کشور را دارد.
محمدی با اشاره به اینکه ۹۷ درصد آرد مصرفی استان کرمانشاه غنی شده با آهن و اسیدفولیک است، اظهار داشت: در چهار سال قبل بیشتر از ۲۱۵ مجوز بهره برداری در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی و بیشتر از یک هزار و ۴۲۰ محصول مجوز تولید صادر گردیده است.
وی در ادامه اظهار داشت: در چهار سال قبل همینطور ۱۰۵ تن مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی که سلامت آنها توسط سازمان غذا و دارو تایید نشده بود معدوم شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تعداد مجوزهای داروخانه ای صادر شده در چهار سال قبل در استان را بیشتر از ۵۰ مجوز اعلام نمود و اظهار داشت: الان ۳۰۰ داروخانه در سطح استان فعال است.
وی در انتها ضمن اشاره به کمبود سرم در ۲ ماه گذشته اظهار داشت: دلیل آن تعطیلی کارخانه سرم سازی قاضی بود و ما چون حدس می زدیم که با کمبود سرم مواجه شویم سه ماه پیش با تأمین بودجه سرم ذخیره کردیم که خوشبختانه در بخش بستری ها گرفتار بحران سرم نشدیم. در بیماران سرپایی و در داروخانه ها کمبود سرم داشتیم که از ۲ هفته پیش مرتب توزیع می نماییم.
به گزارش رژیم آسان به نقل از خبرگزاری ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و الان بیشتر از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در چارچوب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تأمین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.

1400/06/13
22:24:21
5.0 / 5
518
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان