اختلالات روانشناختی و پاندمی كووید ۱۹ تشریح شد
به گزارش رژیم آسان کمیته ساماندهی تحقیقات کووید ۱۹ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گزاره برگی، اختلالات روانشناختی و پاندمی کووید۱۹ را شرح داد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وبدا، با ظهور ویروس کووید ۱۹، زندگی و سلامت میلیونها انسان بعد از چند هفته مورد تهدید قرار گرفت و شیوع این بیماری علاوه بر تأثیرات جسمی، سبب نتایج روانشناختی بسیار جدی شده است.
این بیماری همه گیر نه تنها میزان بالای مرگ و میر ناشی از عفونت ویروسی را به همراه دارد، بلکه سبب فاجعه روانشناختی در کل نقاط جهان شده است که همچون آنها میتوان به اضطراب، ترس، افسردگی، خشونت، رفتارهای اجتنابی، تحریک پذیری، اختلال خواب و اختلال استرس بعد از سانحه (PTSD) اشاره نمود.
بر مبنای بررسی های انجام شده، بیماران مبتلا به کووید۱۹ دارای ظرفیت تحمل روانشناختی پایینی بوده و با عنایت به وضیعت فعلی بیماری در جهان، این افراد به شدت در معرض بروز اختلالات روانشناختی مانند اضطراب، ترس، افسردگی و همینطور افکار منفی قرار دارند، ازاین رو تنها توجه به اقدامات بهداشتی افراد برای مقابله با این بیماری کافی نیست، بلکه مراقبت های روانشناختی هم برای کاهش استرس و فشارهای روانی ضروری می باشد.
درک بموقع تغییرات بالقوه روانشناختی ناشی از کووید۱۹ هم لازم است، چونکه تغییرات روانی ناشی از اضطرارهای بهداشت عمومی می تواند به طور مستقیم در احساسات و رفتار افراد منعکس شود. ازاین رو این گزاره برگ به بررسی نمونه هایی از اختلالات روانشناختی ناشی از بیماری کووید۱۹ می پردازد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایرنا، بر مبنای آمار رسمی کشورها ویروس کرونا از آغاز شیوع (اسفند ۹۸) تابحال حدود ۱۳۲ میلیون نفر را در دنیا به صورت قطعی مبتلا کرده و حدود دو میلیون و ۸۶۰ هزار نفر هم بر اثر این بیماری جان خویش را از دست داده اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از راه دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی همچون علایم بیماری کووید ۱۹ است که بیشتر از ۸۰ درصد مبتلایان به این ویروس هم گرفتار بیماری خفیف می شوند.
جهش این ویروس هم در انگلستان، هندوستان و آفریقا که باعث افزایش سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر شده، نگرانی های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
ویروس جهش یافته کرونا اوایل بهمن سال قبل در انگلیس مشاهده شد و سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۶ بهمن ماه از شناسایی نخستین مورد ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در ایران اطلاع داد.
وی همینطور ۲۵ بهمن سال قبل با اشاره به اینکه ویروس کرونای انگلیسی در کشور چرخیده است، اظهار داشت: روزهای سختی در انتظار ما بوده و باید خویش را آماده نماییم.
از ابتدای شیوع کرونا در کشور(اسفند ۹۸) تابحال ۸۰ هزار و ۱۵۶ نفر از هموطنان جان خویش را از دست داده اند.
منبع: easydiet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب