اخطار سازمان غذا و دارو در رابطه با تولید پنهان سوسیس و کالباس
رژیم آسان: سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، نسبت به فعالیت کارگاه های زیرزمینی تولید فرآورده های گوشتی اخطار داد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: زیرزمین ها و کارگاه های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور می باشند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آنها وجود ندارد. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند. وی ادامه داد: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو، استفاده از ضایعات گوشتی ممکن نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و فرایند تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت صورت می گیرد. رضوی با اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی در رابطه با استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، اظهار داشت: این تصاویر مربوط به کارگاه های بدون مجوز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد. وی تاکید کرد: از مردم انتظار داریم قبل از خرید، اصالت محصول را بوسیله سایت TTAC.ir بررسی نمایند تا سلامت سفره خانواده ها تضمین شود.
به طور خلاصه رضوی ضمن اشاره به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی در رابطه با استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، عنوان کرد: این تصاویر در ارتباط با کارگاه های بدون مجوز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه های رسمی ندارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب