مدیركل دفتر بازرسی، ارزیابی عملكرد و پاسخگویی به شكایات وزارت بهداشت:

واكسیناسیون كرونا به صورت مرحله ای با اولویت رضایت مردم انجام می شود

واكسیناسیون كرونا به صورت مرحله ای با اولویت رضایت مردم انجام می شود به گزارش رژیم آسان مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت اظهار داشت: در شرایط کنونی به علت محدودیت تعداد واکسن، کار واکسیناسیون به صورت مرحله ای در حال انجام می باشد که بایستی در این مراحل بتوانیم به سطح مناسب از آمادگی برسیم بگونه ای که با رضایتمندی همراه باشد.


محمدحسین حیدری چهارشنبه در دویست و نود و دومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: باید بکوشیم سرعت عمل واکسیناسیون را در این حوزه بالا ببربم و به دستورالعمل یکسانی پایبند باشیم.
وی با تکیه بر اهمیت پاسخگویی به پرسش ها و مسایل مردم در حوزه واکسن، این را باعث تقویت امید و انگیزه در کشور دانست و دستیابی به هماهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی در این حوزه را لزوم خواند.
حیدری ضمن اشاره به نقش کارآمد مدیریت دانشگاه های علوم پزشکی در مدیریت موفق بحران کرونا هدف از سفر به فارس را بررسی روند اجرای واکسیناسیون سراسری ضد کرونا بر مبنای دستور وزیر بهداشت اعلام نمود و اظهار داشت: مدیریت مناسب در حوزه سلامت، حاصل تلاش زیر مجموعه معاونت هاست و بگونه ای نمود می یابد که فرمانده ارشد مدیریتی بتواند اقدامات را اولویت بندی و به درستی تصمیم گیری کند که این امر بسیار اهمیت دارد.
او دستاورد این تلاش ها را چاره گشایی از مشکلات مردم و افزایش رضایتمندی عنوان نمود و اضافه کرد: پایبندی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به برگزاری نشست های ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا از ابتدایی ترین ساعات روز و حتی در روزهای نوروز، باید در سطح کشور معرفی شود.
این مقام مسوول در وزارت بهداشت ضمن اشاره به نظارت اداره بازرسی وزارت بهداشت بر سامانه های داده برای آگاهی از روند اقدامات و جلوگیری از مشکلات، نسبت به تصمیم گیری در نشست های ستاد دانشگاهی کرونا بر مبنای سامانه های اطلاعاتی، ابراز خرسندی کرد.
حیدری ضمن تاکید بر پیگیری مصوبات پیشین برای آگاهی از روند دقیق اقدامات، نتیجه این امر را افزایش رضایتمندی مردم و کاهش شکایات برشمرد و اظهار داشت: هنر هر حوزه مدیریتی، ایجاد شرایطی برای جلوگیری از مقدمات بروز مشکلات است.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت تقویت تعامل تمام دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی استان فارس را راهکار دستیابی به موفقیت های بیشتر دانست و افزود: بحران کرونا در کنار همه چالش هایی که ایجاد کرد، نوعی وفاق میان مجموعه ها و معاونت های مختلف حوزه سلامت ایجاد کرد.
مدیریت بازرسی؛ چشم بینای سیستم سلامت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز هم در این جلسه، اشراف و آگاهی دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت بر مسایل حوزه های مختلف را مایه دلگرمی دانست که انگیزه فعالیت ها را تقویت می کند.
مهرزاد لطفی، حوزه مدیریت بازرسی را چشم بینای سیستم خواند که باید قبل از هر گونه مسئله ای به حوزه ها رسیدگی کند و این مهم در مجموعه وزارت بهداشت، تحقق یافته است.
او ضمن اشاره به تلاشهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روزهای اولین مواجهه با بحران کرونا تا کنون که بیشتر از یک سال ادامه داشته است، برگزاری نشست های روزانه ستاد دانشگاهی کرونا را بعنوان قرارگاه عملیاتی مقابله با این بحران، مهم ترین محور اقدامات عنوان نمود که با حضور مسئولان و مدیران ارشد دانشگاه برگزار و با عرضه آمار و داده ها نسبت به رفع چالش ها و مرتفع ساختن مسایل با ابلاغ به واحد ها اقدام سپس نتایج فعالیتهای صورت گرفته در زمینه هر مصوبه در نشست های روز بعد پیگیری می شود.
لطفی اظهار نمود: در زمینه واکسیناسیون هم بگونه ای برنامه ریزی شده که این اقدام با بیشترین سرعت ممکن در فارس صورت گیرد و تمام مجموعه دانشگاه بسیج شده اند.
دویست و نود و دومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با برنامه ریزی اعضای این ستاد برای افزایش تخت های بیمارستانی پذیرش بیمار کووید ۱۹ همراه بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این جلسه با دریافت آخرین های گزارش های در ارتباط با میزان مبتلا شدن به کرونا در استان، بر تقویت فعالیت مراکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا تصریح کرد.
لطفی همینطور با عنایت به شرایط پیش آمده و مواجهه با موج چهارم بیماری در استان، ایجاد هماهنگی با شبکه های بهداشت و درمان استان برای برنامه ریزی و جلب همکاری مسئولان شهرستان ها را در دستور کار معاونت بهداشت قرار داد.
وی ضمن اشاره به اجرای مرحله ای واکسیناسیون سراسری ضد کرونا در استان افزود: افزایش مکان های دارای قابلیت انجام واکسیناسیون عمومی با داشتن امکانات کامل و دسترسی راحت مردم و تجهیز این امکان پیگیری شود.
برنامه ریزی برای توسعه تخت های بیمارستانی پذیرش بیماران کووید ۱۹ با همکاری تمامی بیمارستان های خصوصی و دولتی استان دیگر تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این جلسه بود.
احتمال فعال شدن باردیگر مرکز قرنطینه در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز
لطفی برنامه ریزی برای آماده سازی باردیگر بیمارستان پشتیبان در ورزشگاه آیت الله شهید دستغیب شیراز را هم از دیگر اقدامات ضروری در شرایط کنونی دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همینطور ضمن اشاره به امکان بروز وضعیت نارنجی در استان، جلب همکاری مردم برای آگاهی نسبت به شرایط موجود و افزایش پایبندی به پروتکلهای بهداشتی را ضروری خواند.
تاکنون، ۶۹۴ هزار و ۸۰ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان فارس تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، ۱۸۷ هزار و ۳۸۱ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همینطور از آغاز آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۶۲ هزار و ۴۸۶ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد پنج هزار و ۸۲۰ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۱۹۳ هزار و ۲۰۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.



منبع:

1400/01/11
19:39:30
5.0 / 5
1019
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان