فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول حاملگی چیست؟

فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول حاملگی چیست؟ به گزارش رژیم آسان، مصرف مغزها در روزهای حاملگی می توانند برای سلامت مادر و جنین مفید باشند.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا و به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مغزهای خوراکی مانند بادام، گردو، بادام زمینی و فندق فواید زیادی دارند و سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع و سایر مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین E، استرول های گیاهی هستند که ریسک مبتلاشدن به بیماری هایی مانند فشارخون، دیابت و استرس اکسیداتیو را کم می کنند. همین طور مصرف روزانه مغزها (آجیل بی نمک) با کاهش اختلال حافظه و قدرت تفکر در سالمندان ارتباط دارد.
در مجموع، مغزها سرشار از فولات و اسیدهای چرب مانند امگا3 و اسیدهای چرب امگا6 هستند که برای تکامل اعصاب و نورون ها ضروری می باشد. این اسیدهای چرب فقط بوسیله رژیم غذایی دریافت می شوند، برای اینکه بدن نمی تواند آنها را تولید نماید، بدین سبب این ترکیبات اسیدهای چرب ضروری نامیده می شوند. باید توجه داشت نیاز به اسید چرب امگا3 در زنان حامله در مقایسه با زنان غیرباردار بیشتر می شود که منابع آن گردو، دانه چیا و ماهی های چرب است.
در طول بارداری، مصرف آجیل بی نمک منجر به بهبود حافظه و عملکردهای شناختی می شود و فواید طولانی مدت برای تکامل شناختی و توانایی های حرکتی کودک دارد. مطالعات همین طور نشان داده اند که گرچه مصرف مغزهادر طول سه ماهه حاملگی با تکامل بهتر خردسالان ارتباط دارد، مصرف مغزها در سه ماهه سوم حاملگی بهبود قابل توجه و شایان توجهی در روند تکامل نوروفیزیولوژیک کودک ایجاد نمی کند.
این یافته ممکنست به سبب تفاوت در تاثیر شاخصهای اگزوژن و اندوژن بر تکامل جنین در طول دوره های مختلف حاملگی باشد و تاثیر وضعیت تغذیه مادر در اوایل حاملگی برجسته تر است. فولیک اسید بطور ویژه در آغاز دوره حاملگی به تکمیل لوله عصبی جنین کمک می نماید. کمبود فولیک اسید منجر به اختلال مادرزادی نقص لوله عصبی در مغز و ستون فقرات می شود.
مصرف اسیدهای چرب امگا3 بخصوص EPA (ایکوزا پنتانوئیک اسید) و DHA (دوکوزاهگزانویئک اسید) به سبب اهمیت ساختاری و عملکردی در تکامل مغز، شبکیه چشم و سیستم ایمنی جنین اهمیت دارد. برمبنای نتایج علمی، اسیدهای چرب غیراشباع عملکردهای فیزیولوژیک مانند تنظیم بیان ژن، حفظ ترکیب غشای سلول، تنظیم فعالیت کانال ها و پروتئین های غشایی دارند. علاوه بر این، اثرات ضد التهاب دارند که بطور ویژه در طول دوران حاملگی مفیدست.

به طور خلاصه به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا و به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مغزهای خوراکی مانند بادام، گردو، بادام زمینی و فندق فواید زیادی دارند و سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع و سایر مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین E، استرول های گیاهی هستند که ریسک مبتلاشدن به بیماری هایی مانند فشارخون، دیابت و استرس اکسیداتیو را کم می کنند. این یافته ممکنست به جهت تفاوت در تأثیر شاخص های اگزوژن و اندوژن بر تکامل جنین در طول دوره های مختلف حاملگی باشد و تأثیر وضعیت تغذیه مادر در اوایل حاملگی برجسته تر است.
1404/09/27
12:07:09
5.0 / 5
8
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان

رژیم آسان، راهی برای تغییر دائمی سبک زندگی و رسیدن به سلامتی پایدار. سلامتی و تناسب اندام، آسان تر از همیشه