زنان آبستن لبنیات فله ای مصرف نکنند
به گزارش رژیم آسان، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام نمود: مصرف لبنیات فله و پرچرب خصوصاً در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، لبنیات فله به سبب داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کم چرب، خطر مبتلاشدن به بیماریهای مزمن همچون چاقی، دیابت نوع دو و بیماریهای قلبی ـ عروقی را بیشتر می کند. همین طور شیرهای خام و غیرپاستوریزه می توانند عامل انتقال بیماری هایی مانند تب مالت و سل باشند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: شیر کم چرب پاستوریزه به سبب دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامین های محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد. بر این اساس، سفارش می شود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی خصوصاً زنان حامله حذف و لبنیات پاستوریزه کم چرب جایگزین شود.
منبع: رژیم آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب