یك گام تا تكمیل طرح های نیمه تمام

بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه یک گام تا بهره برداری

بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه یک گام تا بهره برداری به گزارش رژیم آسان بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان بشرویه از پروژه های نیمه تمام اولویت دار حوزه بهداشت و درمان در خراسان جنوبی است که با گذشت ۱۱ سال از کلنگ زنی آن حالا با بیشتر از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی با اهتمام دولت سیزدهم در مراحل نهایی تکمیل و بهره برداری قرار دارد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از خبرگزاری ایرنا، ساخت بیمارستان جدید در بشرویه که در راه ارتباطی چند شهرستان منطقه وسیع غرب استان خراسان جنوبی قرار دارد، از دغدغه ها و مطالبات مردم این شهرستان بوده و پس از فراز و نشیب های مختلف حالا در انتظار بهره برداری است.
کلنگ ساخت این بیمارستان ۱۱ سال پیش به زمین خورد و عملیات اجرایی آن با اختصاص پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و تعیین مهلت ساخت تا حداکثر پنج سال شروع شد اما مشکلات مالی و انتشار کرونا تکمیل پروژه را به تعویق انداخت و حتی در مقطعی متوقف گردید.
با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تاکید رئیس جمهور بر تکمیل طرح های نیمه تمام که منابع زیادی از دولت و ملت را صرف خود کرده اند و با تلاش و پیگیری های استاندار، نماینده مردم شهرستان های فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی و مسؤلان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، امید مردم بشرویه برای بهره برداری از بیمارستان جدید بیشتر شد.
اهداف مهمی در این دولت برای خدمات رسانی به مردم وجود دارد که توزیع عدالت و گسترش خدمات بهداشتی و درمانی برای همه یکی از آنها به حساب می آید. از طرفی سیاست کلان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم تکمیل پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان ها در سرتاسر کشور تعیین شده است.
خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و هم اکنون ۱۴ بیمارستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در این استان مرزی فعالیت می نمایند.
با تدابیر صورت گرفته هم اکنون اغلب مناطق استان مرزی خراسان جنوبی تحت پوشش خدمات اولیه بهداشتی قرار دارند اما مردم در بعضی شهرستان ها هنوز در میزان دسترسی به خدمات درمانی و تخصصی با کمبودهایی مواجهند.
تعداد تخت های بیمارستانی فعال در این استان هم از ۷۵۵ تخت در ابتدای دهه ۹۰ به بیشتر از هزار و ۲۰۸ تخت پارسال رسیده اما هنوز کمبود تخت بیمارستانی در بعضی شهرستان ها مشهود است.
با بهره برداری از بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه که زمان آن دهه فجر سال جاری تعیین شده است، خیلی از مسائل و مشکلات درمانی این شهرستان رفع خواهد شد.


استاندار خراسان جنوبی در بازدیدی که ششم خرداد سال جاری از این بیمارستان درحال راه اندازی داشت، برای تسریع در تکمیل پروژه به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و فرماندار بشرویه دستور ویژه داد.
جواد قناعت ضمن تاکید بر رفع موانع سر راه پروژه در مرکز و وزارت بهداشت، دستور داد که موضوعات در رابطه با جذب نیرو و مجوز استخدام نیروهای مورد نیاز بیمارستان از الان پیگیری شود.
وی از مسؤلان شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواست در زمینه راه دسترسی بیمارستان و سایر موضوعات مرتبط با عنایت به طرح توسعه، نگاه آینده نگری به پروژه داشته باشند.
پیشرفت ۹۸ درصدی ساختمان اصلی بیمارستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه، پیشرفت فیزیکی ساختمان اصلی بیمارستان جدید را بیشتر از ۹۸ درصد اعلام نمود و اظهار داشت: ساختمانی اصلی آماده بهره برداری است اما ساختمان های جانبی مانند انبارها، فضای اداری، پارکینگ، ساختمان اکسیژن ساز و سایر موارد راه اندازی نشده اما طرح آن تهیه و تأمین اعتبار شده است.
علی حسینی نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه در زمینی به مساحت چهار هکتار در مسافرت سوم رئیس جمهور وقت (دولت دهم) به شهرستان بشرویه تصویب و عملیات اجرایی آن با اختصاص پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با تعیین مهلت ساخت حداکثر پنج ساله، شروع شد.
به گفته وی این پروژه طی سه قرارداد ۲ میلیارد تومان، ۸.۵ میلیارد تومان و قرارداد سوم به پیمانکار واگذار شد که در مجموع تابحال برای آن ۴۵۹ میلیاردریال اعتبار ملی هزینه شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان بشرویه افزود: از آنجاییکه پیمانکار قبل ادعا نمود این ساختمان ها در طرح قبلی نبوده بنابراین باید از پیمانکار تحویل گرفته و ساخت و ساز به پیمانکار جدید واگذار یا به صورت امانی راه اندازی شود.
وی یکی از زیرساخت های اصلی و مهم بیمارستان جدید بشرویه را تأمین جاده دسترسی عنوان نمود و اظهار داشت: طرح مربوطه با عنایت به واگذاری اراضی حاشیه این مسیر، از جانب اداره راه و شهرسازی تعریف و اجرا خواهد شد.
حسینی نژاد با اشاره به اینکه بخشی از تجهیزات به ارزش هفت میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی خریداری شده است اضافه کرد: برای تکمیل ساختمان های جانبی بیمارستان ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که توسط دانشگاه تأمین شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای تأمین آب آشامیدنی بیمارستان هم شرکت آب و فاضلاب استان اعلام آمادگی کرده البته اعتقاد دارد ابتدا باید جاده دسترسی تکمیل تا برای آبرسانی به بیمارستان اقدام گردد.


پیگیری برای افزایش تخت های بیمارستان به ۷۴ تخت
به گفته مسؤلان محلی، این بیمارستان ۱۰ سال پیش برپایه نیاز جمعیتی آن زمان ۳۲ تختخوابی تعیین شد و الان با شرایط جدید پاسخگوی نیاز شهروندان نیست.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بشرویه در اینباره اظهار داشت: بنابراین برای توسعه بیمارستان به ۷۴ تختخوابی درحال پیگیری هستیم.
وی اضافه کرد: موافقت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای ارتقای تخت های بیمارستانی از ۳۲ به ۷۴ مورد دریافت شده و دانشگاه هم درحال پیگیری از وزارت بهداشت برای موافقت و تأمین اعتبار است تا در ردیف ملی گنجانده شود که در ادامه همت و پیگیری نماینده شهرستان و مدیریت عالی استان را می طلبد.
حسینی نژاد بیان نمود: در مسافرت وزیر وقت بهداشت به بشرویه مصوب شد با راه اندازی بیمارستان جدید، بیمارستان فعلی (شفا) به بخش هایی همچون زنان و اطفال اختصاص پیدا کند اما با ۳۲ تخت این کار امکانپذیر نخواهد بود بنابراین تا وقتی که توسعه بیمارستان انجام نشود، هر دو بیمارستان جدید و قدیم باید فعال باشند.
وی اظهار داشت: بیمارستان شفا حالا دارای ۵۴ تخت فعال در بخش های داخلی، زنان، اطفال، جراحی، اورژانس، زایشگاه، مراقبت های ویژه، بیماران قلبی و دیالیز است.
رییس شبکه بهداشت و درمان بشرویه ضمن اشاره به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان جدید عنوان کرد: بخشی از نیروی مورد نیاز در سالهای گذشته جذب شده و الان ۵۶ درصد ظرفیت پست های سازمانی خالی است که در استخدامی های جدید باید مورد توجه قرار گیرد.
بیمارستان بشرویه دهه فجر افتتاح می شود
فرماندار بشرویه اظهار داشت: برپایه تعهد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه به صورت کامل یعنی با نصب تجهیزات و تأمین نیروی انسانی دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد.
حسن علیزاده اضافه کرد: نماینده مردم شهرستان و استاندار خراسان جنوبی برای تأمین اعتبار راه اندازی و تکمیل بیمارستان بشرویه پیگیری های زیادی انجام دادند و به تازگی با حضور استاندار در محل پروژه دستور داده شد اعتبار مورد نیاز تامین گردد بنابراین از لحاظ اعتباری مشکلی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان ۳۲ تختخوابی بشرویه سال ۹۰ کلنگ زنی شد و تا هم اکنون علاوه بر ساختمان های جانبی و سایر موارد بیشتر از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
فرماندار بشرویه زیربنای بیمارستان را سه هزار و ۷۰۰ مترمربع در ۲ طبقه اعلام نمود و اظهار داشت: بخشی از زیرساخت های این بیمارستان همچون اجرای شبکه فاضلاب، محوطه سازی و حصارکشی باید صورت گیرد.
وی ضمن اشاره به جاده دسترسی و تأمین آب آشامیدنی بیمارستان بشرویه اظهار داشت: طرح تبدیل کمربندی بشرویه به بلوار درحال تهیه است بنابراین به صورت موقت آب آشامیدنی مورد نیاز بیمارستان تأمین و پس از اجرای جاده دسترسی به صورت کامل مشکل حل خواهد شد.
علیزاده اظهار داشت: در مسافرت استاندار خراسان جنوبی به شهرستان بشرویه مقرر شد جلسه ای با محوریت معاون عمرانی استاندار تشکیل و برای طرح راه اندازی بلوار در این منطقه تصمیم گیری شود که راه و شهرسازی موظف به اجرای طرح است.


وی خاطرنشان کرد: طرح بیمارستان برپایه جمعیت و وضعیت ۱۰ سال قبل شهرستان ۳۲ تختخوابی تعیین شده که حالا جوابگو نیست بنابراین با دستور استاندار با آغاز به کار بیمارستان جدید، بیمارستان فعلی هم باید تا زمان توسعه تخت های بیمارستانی، فعال باشد.
فرماندار بشرویه اظهار داشت: یکی از اشکالات مهم ما در منطقه نبود متخصص بیهوشی است که مشکلاتی را برای مردم بوجود آورده و بدون حضور این متخصص بخش های دیگر مانند جراحی فعالیتی ندارد.
گلایه مردم از نبود پزشک متخصص
وی افزود: نبود پزشک متخصص در این شهرستان سبب شده بیماران به بیمارستان های طبس یا فردوس منتقل شوند که سبب گلایه شهروندان شده است.
علیزاده اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلات در حوزه درمان تأمین اجتماعی است که ۱۲ هزار بیمه شده این سازمان از خدمات بستری استفاده می نمایند اما خدمات سرپایی به هیچ عنوان عرضه نمی گردد.
وی عنوان کرد: سازمان تأمین اجتماعی اعتقاد دارد برای جمعیت ۲۰ هزار نفر قادر به راه اندازی و راه اندازی درمانگاه به منظور عرضه خدمات سرپایی است بنابراین بیماران حالا به شهرستان های مجاور رجوع می کنند.
فرماندار بشرویه اضافه کرد: یکی از مطالبات دیرینه مردم منطقه با عنایت به وسعت، جمعیت و فاصله تا شهرستان های مجاور عرضه خدمات سرپایی به بیمه شدگان تأمین اجتماعی است که باید با بیمارستان شفا قرارداد بسته یا درمانگاه راه اندازی شود.
وی نبود دستگاه سی تی اسکن را از دیگر مشکلات ذکر کرد و اظهار داشت: در گذشته هم پیگیری های زیادی انجام شد و وزیر وقت برای تأمین این دستگاه قول مساعد داد بنابراین مکان توسط مردم و خیرین در مدت ۲ ماه آماده شد اما هنوز دستگاه تأمین نشده است. استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان بشرویه در ۳۰۰ کیلومتری شمال بیرجند است.
گروه اخبار استانهای خبرگزاری جمهوری اسلامی برای پیگیری اجرای طرح های نیمه تمام در کشور پرونده خبری عزم دولت سیزدهم برای تکمیل طرح های نیمه تمام را تشکیل داده است؛ برای آگاهی از مهم ترین طرح های در دست اجرا و میزان پیشرفت آنها می توانید این پرونده را دنبال کنید.


1401/03/17
22:32:52
5.0 / 5
460
تگهای خبر: آموزش , بیمار , پزشك , جراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان