مصرف چربی لبنیات خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را افزایش نمی دهد

مصرف چربی لبنیات خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را افزایش نمی دهد محققان می گویند افرادی که رژیم غذایی سرشار از چربی لبنی دارند، در مقایسه با افرادی که چربی لبنی کمتری مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی قرار می گیرند.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، داده های یک مطالعه جدید نشان میدهد صرف نظر از سن، شیوه زندگی، عادات غذایی و سایر بیماریها، افرادی که در خونشان دارای بیشترین میزان یک اسید چرب است که در خوراکی های لبنی یافت می شود نسبت به افرادی که در رژیم غذای آنها چربی لبنی کمی دارند، کمتر در معرض مبتلاشدن به بیماریهای قلبی قرار می گیرند.
محققان دانشکده بهداشت عمومی «جانز هاپکینز بلومبرگ» در بالتیمور در این مطالعه مصرف لبنیات و خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را در حدود چهار هزار و ۲۰۰ فرد بزرگسال سوئدی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و یافته های خودرا با نتایج ۱۷ مطالعه مشابه در کشورهای دیگر مقایسه کردند.
آنها این افراد را بطور متوسط به مدت ۱۶ سال مورد پیگیری قرار دادند تا ببینند چه تعداد از آنها گرفتار حمله قلبی، سکته مغزی و سایر حوادث جدی در رابطه با سلامت قلب شده اند و چه تعداد در طول این مدت بهر دلیلی جان خودرا از دست داده اند.
میزان مصرف لبنیات با بررسی نمونه های خون افراد مورد مطالعه از نظر سطح یک اسید چرب به نام «۱۵: ۰»، که در غذاها و نوشیدنی های حاوی چربی لبنی یافت می شود، ارزیابی شد.
در طول دوره این مطالعه، ۵۷۸ «رویداد» بیماری قلبی و ۶۱۶ مورد مرگ در میان شرکت کنندگان مشاهده شد.
این مطالعه نشان داد افرادی که بالاترین سطح اسید چرب ۰: ۱۵ را در خون خود داشتند، نسبت به افرادی که از کمترین سطح این اسید چرب در خونشان برخوردار بودند، ۲۵ درصد کمتر احتمال داشت که در معرض مبتلاشدن به بیماری قلبی قرار گیرند.
علاوه بر این، این مطالعه همین طور نشان داد که مصرف بیشتر چربی لبنیات با افزایش ریسک مرگ ارتباط ندارد.
برخی دستورالعمل های رژیم غذایی همچنان به مصرف کنندگان پیشنهاد می کنند که محصولات لبنی کم چرب را انتخاب کنند.
این در حالی است که «متی مارکلاند» از دانشکده بهداشت عمومی «جانز هاپکینز بلومبرگ» در بالتیمور، که با همکاری همکارانش این مطالعه را انجام داده است، می گوید: نتایج این مطالعه نشان میدهد که لبنیات می تواند قسمتی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
این پژوهشگران می گویند، مصرف خوراکی های لبنی در سطح جهان رو به افزایش است، برای اینکه لبنیات یک عنصر رایج در انواع خوراکی ها از شیر، بستنی، ماست و پنیر گرفته تا پودینگ، کاسترد، برخی غلات و حتی داروهای تجویزی مانند قرص های پیش گیری از حاملگی و مکمل های ویتامین است.


منبع:

1400/07/02
12:14:50
5.0 / 5
665
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , چرب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان