رییس مركز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشكی شهیدبهشتی:

واکسن کرونا بزنید، به شایعات گوش نکنید

واکسن کرونا بزنید، به شایعات گوش نکنید به گزارش رژیم آسان رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به هموطنان سفارش کرد در صورت داشتن شرایط دریافت واکسن کرونا همچون اولویت ها مثل سن و سال که وزارت بهداشت اعلام می کند، بدون شک و بدون توجه به شایعات، واکسن بزنند و این کار را به تاخیر نیندازند.


علیرضا ناجی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اضافه کرد: بعضی از هموطنان به دلایلی از زدن واکسن کرونا طفره می روند که با عنایت به خطرات و عوارض بیماری، به آنان سفارش می شود این واکسن را هرچه سریع تر بزنند.
وی ضمن اشاره به این که واکسن ها تا حد خوبی در مقابله با ویروس های جهش یافته همچون دلتا موثر هستند، افزود: اثرگذاری خیلی از واکسن ها در مقابله با ویروس جهش یافته دلتا افزایش پیدا کرده است.
این ویروس شناس رعایت پروتکلهای بهداشتی و واکسینه شدن را راهکار اصلی برای کنترل بیماری کرونا اعلام نمود و اظهار داشت: مردم علاوه بر رعایت سفارش های بهداشتی، باید واکسینه شوند تا این بیماری کنترل شود.
وی خاطرنشان کرد: همینطور با زدن دوزهای بوستر (یادآوری) واکسن، مقاومت بدن نسبت به گونه های جدید و موجود افزایش می یابد.

بسیاری از مطالب فضای مجازی در مورد واکسن کرونا پایه علمی ندارد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: خیلی از مطالب انتشار یافته در فضای مجازی و سایت های غیر تخصصی در مورد واکسن کرونا پایه و اساس علمی ندارد و مردم نباید به آنها توجه نمایند.
وی درباره مطالب انتشار یافته در فضای مجازی مبنی براینکه پس از تزریق واکسن از مواد بی حس کننده استفاده نکنید، اظهار داشت: هیچ گزارش علمی در این حوزه منتشر نشده است.
ناجی افزود: مطلب دیگری هم بیان شده که ویتامین دی در زمان تزریق مصرف نکنید که گرفتار عوارضی خواهید شد که این مورد هم پایه علمی ندارد.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان نمود: این موضوعات شایعه ای بیش نیست و مردم به این مطالب بی پایه و اساس اصلا توجه نکنند.
وی در باره مطلب شایعه دیگری که در فضای مجازی انتشار یافته در خصوص این که کسانی که واکسن می زنند در ۴۸ ساعت پس از تزریق ناقل هستند، عنوان کرد: تا کنون هیچ واکسنی ساخته نشده که سبب تولید ویروس کرونا در افراد شود تا آنان ناقل این بیماری شوند.


منبع:

1400/05/24
14:31:12
5.0 / 5
583
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان

رژیم آسان، راهی برای تغییر دائمی سبک زندگی و رسیدن به سلامتی پایدار. سلامتی و تناسب اندام، آسان تر از همیشه