فرماندار:

بحران كرونایی در دماوند محتمل است

بحران كرونایی در دماوند محتمل است به گزارش رژیم آسان فرماندار دماوند اظهار داشت: شهرستان دماوند همانند شهر تهران وضعیت مناسبی در زمینه بیمارستانها، درمانگاه ها و مراکز پزشکی ندارد و اگر تصمیمات جدی در این راستا اتخاذ نشود، امکان دارد شاهد بروز فاجعه باشیم.


مهدی حیدری روز سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان دماوند که با حضور اعضای ستاد در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، عنوان کرد: شرایط فعلی بیماری کرونا سبب نگرانی هایی شده است اما تعطیلی استانهای تهران و البرز نشانه ای از اقدامات جدید دولت در جهت پیشگیری جدی از انتشار ویروس کروناست.
وی با اشاره به اینکه سرعت در تزریق واکسن و اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی کرونا می تواند هرگونه خطرات احتمالی را برای همیشه از کشور و شهرستان دماوند دور کند، اضافه کرد: مهم ترین موضوعی که باید در تعطیلات پیش رو در دستور کار قرار گیرد، نظارت بیشتر و افزایش تعامل در مورد اجرای محدودیت های در ارتباط با اصناف است.
این مقام مسئول بر ‍ لزوم افزایش تعامل اصناف در اجرای محدودیت های ستاد ملی کرونا تصریح کرد و اظهار داشت: اصناف بیشترین صدمه را از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا متحمل شدند اما بر کسی پوشیده نیست که این حوزه نقش بسزایی در جلوگیری از مبتلا شدن به این ویروس منحوس دارد؛ بر این اساس حوزه بازرسی اصناف و اماکن باید نظارت بیشتری در این خصوص داشته باشند تا احتیاج به برخوردهای قهری نباشد.
فرماندار دماوند خاطرنشان کرد: علاوه بر وجود تفرجگاه ها، طبیعت شهرستان دماوند پذیرای گردشگران است، ازاین رو شهرداری ها باید نظارت ویژه ای داشته و تمام مسیرها به سمت تفرجگاه ها مسدود شود.
حیدری بیان داشت: با عنایت به پیش رو بودن مراسم ملی و مذهبی، ما در قالب قوانین و مصوبات ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا و دستورالعمل های ابلاغی اقدام خواهیم کرد و اگر دستورالعملی در این خصوص ابلاغ نشود، شایسته است بانیان مراسم ما را در تأمین سلامت مردم کمک کنند.
وی تصریح کرد: دماوند تنها شهرستانی است که در سال ۹۹ بیشتر از سایر شهرستان ها در مورد تأمین هزینه کرد مالی در کنار حوزه سلامت بود.
این مقام مسئول اظهار داشت: مجموعه دولت همواره در کنار کادر بهداشت و سلامت است اما دیوان محاسبات از سال قبل تصمیمی در خصوص تأمین نکردن هزینه از محل ارزش افزوده اتخاذ نمود.
فرماندار دماوند افزود: تا آخر سال ۹۹ بالغ بر ۹۰درصد نیازهای بیمارستان سوم شعبان دماوند از این طریق تأمین شد اما انتظار ما نگاه ویژه به دماوند با عنایت به نسبت جمعیت ثابت و جمعیت شناور است که متأسفانه سهمی از جانب استان در زمینه خدمات دهی برای آنها در نظر گرفته نمی گردد.
وی بیان داشت:: مهم ترین موضوع، افزایش سرعت واکسیناسیون است که این اتفاق در شهرستان دماوند رخ داده و روزانه بیشتر از هزار نفر در این شهرستان واکسینه می شوند.
حیدری اظهار داشت: ما به دنبال تأمین فضاهای بیشتر با هدف افزایش سرعت واکسیناسیون و تأمین امنیت مردم هستیم، در این راستا دو سالن ورزشی در شهر رودهن و دماوند در نظر گرفته شده تا با تجهیز آنها توسط شهرداری ها، شهروندان با سرعت بیشتری واکسینه شوند.
این مقام مسئول اضافه کرد: برخی نیازها از جانب استان برای شهرستان ما تهیه و تأمین نشده که به نظر می آید در ارتباط با کمبودهای کشوری است، اما نباید زمان را از دست دهیم، چون که سلامت مردم در بالاترین جایگاه قرار دارد.
فرماندار دماوند افزود: بر این اساس کیت های تست کرونا و سایر تجهیزات باید توسط شبکه بهداشت و درمان اعلام و خریداری شود و تأمین هزینه آن بر عهده شهرداری ها خواهد بود.
وی همینطور به اعمال محدودیت ها بعضی از اماکن ورزشی و نظارت بر آنها تصریح کرد و اظهار داشت: محدودیت تردد و خروج از استان تهران از روز گذشته با همکاری ناجا و پلیس راه اجرایی شده و پشتیبانی هایی از راه شهرداری آبعلی هم صورت گرفته است؛ همه مدیران باید با تمام توان در کنار یکدیگر و سایر مجموعه ها باشند تا مشکلات با سرعت بیشتری حل شود.
حیدری اضافه کرد: ما پیک های گذشته را با همکاری همه دستگاهها و مساعدت مردم شریف شهرستان دماوند پشت سر گذاشتیم؛ اما همواره به کمک مردم نیازمندیم و مردم دماوند با فرهنگ غنی، همچون گذشته یاری رسان ما خواهند بود تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق واکسن کرونا، تجربه پیک دیگری را نداشته باشیم.
ظرفیت بیمارستان سوم شعبان دماوند تکمیل شده است
حسن خیرخواه، رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند هم در این نشست عنوان کرد: پیرو موج جدید بیماری کرونا در کشور، شهرستان دماوند به سرعت در وضعیت قرمز قرار گرفت؛ برغم تلاش مجموعه بهداشت و درمان و مسؤلان شهرستان، آمار مبتلا شدن به بیماری همچنان رو به افزایش است.
وی افزود: از شروع سال جاری تاکنون، بالغ بر سه هزار و ۴۳۰ مورد تست pcr در شهرستان دماوند انجام شد که از این تعداد، یکهزار و ۸۲ مورد مثبت بود؛ همینطور در این زمان، ۱۵ هزار و ۷۰۰ مورد رپید تست انجام شد که تعداد سه هزار و ۶۷۶ مورد مثبت بود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند اظهار داشت: تابحال بالغ بر ۱۷ هزار و ۴۰۰ دز واکسن در شهرستان دماوند تزریق شده که در هفته جاری، این امر با سرعت در دستور کار قرار گرفت و روزانه ۱۳۰۰ دز تزریق واکسن انجام می شود.
خیرخواه بیان داشت: ما نیازمند تجهیز و استفاده از ظرفیت دو سالن ورزشی مناسب با هدف انجام واکسیناسیون در دماوند و رودهن هستیم که با عنایت به حجم بالای مراجعات افراد، از ازدحام جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون پیشنهاد استفاده از سالن کارگران در دماوند مطرح شده که امیدواریم با کمک شهرداری تجهیز و آماده استفاده شود، اظهار داشت: برخی موضوعات از قبیل اینترنت و زیرساخت های مخابراتی، تأمین ملزومات و همینطور ضرورت نظارت بیشتر بر اصناف بسیار حایز اهمیت است که باید مدنظر قرار گیرد.
این مقام مسئول در مورد نظارت بر اصناف، رستورانها و تالارهای پذیرایی، تصریح کرد: باید اقدامات لازم بر مبنای دستورالعمل های ابلاغی اجرایی شود؛ هم اکنون تعداد ۵۷ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان سوم شعبان دماوند بستری هستند و ظرفیت بیمارستان تکمیل شده است.
بیمارستان سوم شعبان دماوند نیازمند حمایت جدی
مسعود مسلمی فرد، رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند ضمن اشاره به این که با عنایت به شرایط موجود، درخواست ما از مردم رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است، اظهار داشت: ویروس دلتا در کشور درحال تاخت وتاز است و در استان تهران هم به شدت درحال گسترش است.
وی افزود: با عنایت به سرایت پذیری ویروس دلتا و احتیاج به بستری در مدت زمان بیشتر، با ترافیکی از تعداد بیماران مواجه هستیم و علاوه بر لزوم سرعت در امر واکسیناسیون، همراهی و پیشگیری مردم در این حوزه بسیار حایز اهمیت است.
رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند بیان داشت: دستورالعمل ها و فرآیندهایی در مورد شهرهای قرمز مصوب شده که باید به صورت دقیق اجرا شود تا جان مردم به خطر نیافتد؛ از ۱۹ تیرماه تا به امروز، حدود پنج هزار نفر بیمار مختلف به بیمارستان سوم شعبان دماوند رجوع کردند؛ با عنایت به شرایط موجود، بیمارستان باید مورد حمایت جدی قرار گیرد.
مسلمی فرد اضافه کرد: دستگاه اکسیژن سازی که پیش از این با مساعدت فرمانداری دماوند تهیه شده بود، با فشار حداکثری درحال استفاده است و روزانه بیشتر از ۱۰ میلیون تومان صرف تزریق اکسیژن به این دستگاه می شود.
وی افزود: تابحال شهرستان دماوند چهار پیک کرونا را با سربلندی پشت سر گذاشت اما با شرایط بسیار سختی در پیک پنجم مواجه هستیم که انتظار ما، حمایت ویژه مسؤلان و نیروهای جهادی است.



منبع:

1400/04/30
22:54:48
5.0 / 5
956
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان