متخصص طب سنتی عنوان كرد؛
اهمیت دمنوش های ضد ویروسی
یك متخصص طب سنتی، در مورد استفاده از دمنوش ها برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های ویروسی در پاییز و زمستان، نكاتی را متذكر شد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، فاضله حیدریان، با اشاره به اینکه بیماری های ویروسی همچون آنفلوانزا و سرماخوردگی شامل ۲ فاز هستند، اظهار داشت: فاز اول که حاد است، بیمار کاملاً بد حال بوده و تب و ضعف شدیدی دارد و سفارش اصلی ما در این فاز بیماری استراحت و مصرف فراوان مایعات است. وی ادامه داد: از مصرف خوراکی های گرم مانند چای زنجبیل، آویشن و…، در فاز حاد بیماری های ویروسی به شکل جدی پرهیز کنید. دمنوش هایی که مصرف آنها در این زمان سفارش می شود شامل دمنوش عناب، ختمی، لعاب بهدانه، نشاسته و…، است. این متخصص طب سنتی، با تاکید بر اهمیت رفع یبوست در فاز حاد بیماری، خاطرنشان کرد: یکی از بهترین درمان ها برای رفع یبوست خاکشیر است که نحوه مصرف آن باید به این صورت باشد که دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک لیوان آب داغ ریخته و بامداد ها به صورت ناشتا مصرف کنید. دقت کنید بعد از مصرف خاکشیر تا نیم ساعت صبحانه نخورید. همینطور مصرف انجیر و آبی که انجیر در آن خیس شده هم بعنوان یک ملین خوب سفارش می شود.
حیدریان افزود: مصرف مایعاتی مانند آب سیب، آب لیموشیرین در این زمان بسیار سفارش می شود اما، بهتر است از مصرف آبمیوه های ترش مانند آب پرتقال و…، پرهیز کنید چونکه امکان دارد طول دوران بیماری یا ضعف ناشی از بیماری را افزایش دهد.
منبع: رژیم آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب