محققان چینی می گویند؛
زردچوبه دارای خواص ضد ویروسی است
به گزارش رژیم آسان تحقیق جدید نشان داده است تركیب طبیعی معروف به كوركومین در زردچوبه می تواند به نابودی برخی ویروس ها كمك نماید.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد کورکومین می تواند از الودگی سلول ها به ویروس های قابل انتقال دستگاه گوارش (TGEV) جلوگیری نماید. مصرف این ترکیب در دوز بالا به نابودی ذرات ویروس منجر می شود.
عفونت ناشی از TGEV باعث بیماری ای معروف به گاستروانتریت قابل انتقال در خوک ها می شود که با اسهال، کم آبی شدید و مرگ همراه می باشد.
در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای نابودی این ویروس وجود ندارد. اما محققان در تحقیق جدید دریافتند میزان بالاتر کورکومین باعث کاهش تعداد ذرات ویروس در محیط کشت سلول شد.
دکتر «لیلان ژی»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه مهندسی ووهان چین، در اینباره می گوید: «کورکومین دارای تاثیر بازدارندگی قابل توجهی بر مرحله جذب TGEV است و تاثیر مستقیمی بر غیرفعال سازی آن دارد. از اینرو کورکومین پتانسیل خوبی در جلوگیری از عفونت TGEV دارد.»
مطالعات قبلی نشان داده اند که کورکومین از تکثیر برخی انواع ویروس ها همچون ویروس دنگی، هپاتیت B و زیکا جلوگیری می کند. این ترکیب همینطور دارای شماری از تأثیرات قابل توجه بیولوژیکی همچون ضدتومور، ضدالتهاب و ضدباکتری هم است.
منبع: easydiet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب