مدیركل دفتر تغذیه وزارت بهداشت مطرح كرد؛
ناامنی غذایی در ۸ استان كشور، مهم ترین عامل مرگ و میر در ایران
به گزارش رژیم آسان مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مراجعین به مراكز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از كارشناسان تغذیه مستقر در مراكز دریافت نمایند.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، در بازدید از مراكز خدمات جامع سلامت، آموزش های كارشناسی به زبان های بومی و محلی را از بهترین تكنیك های ارتقای سواد تغذیه ای در كشور عنوان نمود و اضافه كرد: تكنیك های آموزشی كارشناسان تغذیه با زبان های محلی در استان سیستان و بلوچستان الگویی كشوری است. وی با اشاره به اینكه مصرف شكر و غذاهای پرچرب بعنوان دو الگوی غذایی نامناسب در ایران رواج بیشتری دارد، تصریح كرد: بعضی از الگوهای نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلاء به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. وی افزود: تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی ها تأمین شود و دریافت بیشتر از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حركت كردن به سمت بیماری ها و ریسك شاخص های بیماری زا خواهد شد. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: بر مبنای برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان كشور كه دارای ناامنی غذایی هستند، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه قرار دارند. وی تصریح كرد: بعضی از بیماری های غیر واگیر كه در این استان ها رایج است، به علت رژیم غذایی نامناسب شیوع پیدا كرده و بر مبنای سند بهبود تغذیه ایران تمامی مراجعین به مراكز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از كارشناسان تغذیه مستقر در مراكز دریافت نمایند. عبداللهی در ادامه اضافه كرد: هم اكنون بیماری های غیر واگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در كشور است و الگوی نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلاء به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه كرد: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبك زندگی مردم، مقادیر بیشتری از چربی، نمك و قند وارد بدن انسان می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب