زالی عنوان كرد؛

غذای فراسودمند می تواند خیلی از بیماری ها را ریشه کن کند

غذای فراسودمند می تواند خیلی از بیماری ها را ریشه کن کند به گزارش رژیم آسان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، غذای فراسودمند را تأمین کننده سلامت دانست که می تواند خیلی از بیماری ها را هم ریشه کن کند.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، علیرضا زالی، در جلسه شورایعالی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت مبحث غذا و توجه ویژه رئیس جمهور به مبحث ایمنی و امنیت غذا اظهار نمود: انستیتو تغذیه بعنوان بازوی علمی، تحقیقاتی و پژوهشی وزارت بهداشت می تواند در مورد دو امر استراتژیک ایمنی و امنیت غذایی همکاری کند. وی ضمن اشاره به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی انستیتو اضافه کرد: در سالهای اخیر مدل موفقی از فرآیند ادغام نظام سلامت در انستیتو متجلی شده است که تلفیقی بین آموزش، پژوهش و خدمت رسانی است. به قول زالی، الان ۵۷۰ دانشجو در انستیتو و دانشکده تغذیه شاغل به تحصیل هستند که ۱۷۰ نفر از آنان در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد هستند. همینطور ۵۶ عضو هیئت علمی به صورت همزمان در انستیتو و دانشکده تغذیه به عرضه آموزش و پژوهش و خدمت رسانی مشغول هستند که ۱۹ نفر آنان صرفا عضو هیئت علمی انستیتو هستند. وی از آمادگی دانشگاه برای رونمایی از سه طرح بزرگ ملی در انستیتو تغذیه تا آخر سال اطلاع داد و اضافه کرد: الگوی مصرف مواد غذایی در شهروندان ایرانی، بحث الگوی مصرف و سبد غذایی مطروح سه طرح مذکور هستند. زالی در ادامه به بعضی از دستاوردهای سال قبل انستیتو تغذیه نظیر انتخاب مجدد انستیتو بعنوان مرکز همکاری با WHO، اجرای پروژه مواد غذایی رایج ناسالم در منطقه مدیترانه شرقی توسط EMRO و همکاریهای مهم با WHO و یونیسف اشاره نمود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: ایران در حوزه غذا جایگاه مهمی دارد و دومین تولید کننده گندم جهان است. وی ادامه داد: میزان اصناف ما در حوزه مواد غذایی حدود ۲۰ برابر نرم جهانی است و این امر نشان دهنده جایگاه ممتاز غذا در ایران است. به قول زالی، ایران در تولید برخی محصولات استراتژیک غذایی نظیر زعفران، انگور و پسته، دارای جایگاه بین المللی در جهان است. ایشان در ادامه به عرضه چند طرح از جانب انستیتو تغذیه در زمینه خدمت رسانی به اقشار نابرخوردار پرداخت که تهیه ساشه های غذایی برای تأمین نیازهای غذایی کودکان زیر شش سال و مادران آبستن در مناطق محروم، طراحی بسته ها و برنامه های غذایی برای نذورات مذهبی با همکاری بنیاد برکت از آن جمله بود. زالی ضمن اشاره به افزایش و توسعه ارتباط انستیتو با صنعت خاطرنشان کرد که بعضی از محصولات انستیتو بر مبنای درخواست بخش صنعت با مشاوره علمی انستیتو تولیدشده است. وی ضمن اشاره به آمادگی انستیتو تغذیه در جهت حرکت به سمت تولید غذای فراسودمند اظهار داشت: غذای فانکشنال یا فراسودمند یا عملگرا علاوه بر این که تأمین کننده سلامت است می تواند خیلی از بیماری ها را هم ریشه کن کند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با برخی صنایع برای تأمین برخی مواد غذایی فراسودمند در بوفه های مدارس تصریح کرد که با کمک وزارت آموزش و پرورش میتوان برنامه های غذایی مناسب کودکان را در مدارس ترویج دهیم.


منبع:

1402/08/24
15:29:25
5.0 / 5
189
تگهای خبر: آموزش , برنامه , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان