تزریق واكسن كرونا به سالمندان مازندران شروع شد

تزریق واكسن كرونا به سالمندان مازندران شروع شد رژیم آسان: تزریق واکسن کرونا به سالمندان مازندران روز یکشنبه از مرکز نگهداری سالمندان باب الحوائج شهرستان بابل شروع شد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایرنا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در حاشیه تزریق واکسن کرونا به سالمندان این مرکز اظهار داشت که تزریق واکسن کرونا به سالمندان همزمان با انجام مرحله دوم واکسیناسیون به کارکنان مراکز درمانی و بهداشتی که بطور مستقیم با بیماران کرونائی سرکار داشتند، شروع شده است.
دکتر مصطفی جوانیان اضافه کرد: سالمندان برابر سند ملی واکسیناسیون کشوری در اولویت نخست دریافت واکسن کرونا هستند و همردیف با جانبازان و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی خط اول مبارزه با کرونا واکسن خودرا دریافت خواهند کرد.
وی اظهار داشت: تزریق واکسن سالمندان از امروز آغاز شد چون باید تمهیدات لازم جهت آماده سازی امکانات محیطی اتخاذ و فضای لازم برای واکسیناسیون سالمندان فراهم می شد.
جوانیان با بیان این که تزریق واکسن به سالمندان مازندران با حضور مدیرکل بهزیستی استان شروع شد، ابراز امیدواری کرد که تمامی سالمندان ساکن شهرستان بابل که زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان قرار دارند طی یک هفته آتی واکسنشان را دریافت نمایند.
مدیرکل بهزیستی مازندران هم در حاشیه این مراسم اظهار داشت: امروز نخستین روز واکسیناسیون سالمندان مقیم مراکز اقامتی و حمایتی بهزیستی در استان است و امیدواریم ظرف روزهای آینده تمامی سالمندان زیر پوشش بهزیستی که در مراکز اقامتی نگهداری می شوند، واکسینه شوند.
دکتر فرزاد گوهردهی اضافه کرد: در فاز اول بیش از ۳۱۰ سالمندی که زیر پوشش بهزیستی در مراکز اقامتی نگهداری می شوند واکسنشان را دریافت می کنند و امیدواریم در فازهای بعدی بقیه سالمندانی که در این مراکز نگهداری می شوند هم تحت واکسیناسیون قرار بگیرند.



1399/12/24
22:42:29
0.0 / 5
1166
تگهای خبر: بیمار , پزشك , درمان , كرونا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان