یافته های مطالعاتی نشان می دهد؛
جلوگیری از اختلالات مغزی كودك با مصرف ویتامین B در دوره حاملگی
رژیم آسان: طبق نتایج یك مطالعه، علاوه بر واكسن آنفولانزا، مصرف ویتامین B توسط مادر در دوره حاملگی می تواند به جلوگیری از اختلالات مغزی در نوزاد به سبب سرماخوردگی یا آنفولانزا در طول حاملگی كمك نماید.
به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه كلورادو آمریكا نشان داده است وجود میزان بالا كولین (ویتامین های B) از مشكلات مغزی و بیماری های روانی نظیر اختلال بیش فعالی و شیزوفرنی در نوزادان، حتی در زمانیكه مادر در دوره حاملگی مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا می شود، پیشگیری می كند.«رابرت فریدمن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «غالباً سرماخوردگی و آنفولانزا غیرقابل اجتناب هستند، حتی اگر مادر واكسن آنفولانزا دریافت كرده باشد. اما ابتلاء به سرماخوردگی و آنفولانزا در طول حاملگی ریسك بیماری های روانی را در آینده دو برابر می كند. اطلاعات بیشتر نشان داده است كولین به رشد درست و مناسب مغز نوزاد كمك می نماید.»وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم میزان بالاتری كولین از مشكلات مغزی ناشی از رشد در جنین پیشگیری می كند، حتی اگر مادر مبتلا به سرماخوردگی شده باشد. مصرف مكمل های كولین در دوره حاملگی می تواند فایده طولانی مدت برای نوزاد داشته باشد.»در این مطالعه، محققان میزان CRP (پروتئین واكنشی C) و میزان كولین مادر را اندازه گیری كردند؛ پروتئین CRP نشانه وجود التهاب در مادر است.رشد مغز پیش از تولد بوسیله اندازه گیری امواج مغز نوزاد بلافاصله پس از تولد ارزیابی شد.زمانیكه مادر در ۱۶ هفته اول حاملگی مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا شود، توانایی نوزاد در توقف یا به تعویق انداختن تأثیر آن بر مغز تا ۲۷ درصد كاسته می شود.آنفولانزای مادر همین طور سبب كاهش توانایی كودك در تمركزكردن و بازی كردن می شود.با این حال یافته ها نشان داده است اگر میزان كولین مادر بالا باشد، جلوگیری از بروز این تأثیرات امكان پذیر است.درحالیكه بدن خودش مقداری كولین تولید می كند، اما برخی مواد خوراكی نظیر جگر، گوشت قرمز و تخم مرغ هم حاوی كولین هستند. سفارش می شود زنان حامله برای بهبود رشد مغز كودك شأن روزانه ۴۵۰ میلیگرم كولین مصرف كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب