زالی عنوان كرد؛

خطر سرطان زایی نمك

خطر سرطان زایی نمك به گزارش رژیم آسان سرپرست دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، بخشی از بروز بیماری های نو پدید را حاصل كشت غیر اصولی میوه و سبزیجات دانست.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، علی رضا زالی، با اشاره به بحث امنیت غذایی و مصرف صحیح موادغذایی نسبت به مصرف نمك بیش از اندازه نیاز بدن اخطار داد و اظهار داشت: خطر سرطان زایی نمك به اثبات رسیده است. وی اظهار نمود: هر چند نمك دریا حاوی مواد معدنی همچون فلوئور و پتاسیم است اما با عنایت به اینكه در مصرف مقادیر زیاد آن این املاح تامین می شود، این خصوصیت آن خیلی كم اهمیت بوده و ارزش كاربری ندارد. زالی، لزوم آموزش همگانی و مداخله ای را از جانب متولیان حوزه سلامت مورد توجه قرار داد و بر اولویت سلامت و امنیت غذا تاكید نمود. سرپرست دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ابراز امیدواری كرد كه اطلاع رسانی و استفاده از نظرات كارشناسان بتواند موجبات تسریع در برنامه های هدفمند بهبود وضعیت تغذیه و ارتقاء سلامت مردم را فراهم آورد. وی افزود: دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی بعنوان یكی از دانشگاه های بزرگ كمك های گوناگونی را در زمینه سلامت داشته و در حوزه تغذیه هم این دانشگاه ضمن در اختیار داشتن اعضای هیئت علمی توانمند، تابحال اقدامات موثری انجام داده است. زالی، بهره گیری از سیستم كشاورزی سبز را زمینه ساز تحولی بزرگ در تولید محصولات كشاورزی و گلخانه ای دانست و درباره خصوصیت های آن توضیح داد: كشاورزی سبز تلاش می كند با استفاده از كمترین منابع آب و خاك بیشترین محصول را تولید كرده و در عین حال سطح گازهای گلخانه ای تولید خویش را هم پایین بیاورد. وی افزود: در كشاورزی سبز بخصوص روی استفاده بهینه از آب تاكید زیادی می شود. سرپرست دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به شیوع بیماری های غیر واگیر وارتباط تنگاتنگ آن با مصرف مواد غذایی ناسالم، اظهار داشت: با عنایت به بروز بیماری های نو پدید كه بخشی از آن حاصل كشت غیر اصولی میوه جات و سبزیجات است، لازم است كشاورزان ضمن تولید غذای سالم، مروجان تغذیه سالم هم باشند. زالی، اهمیت حفظ محیط زیست و توجه به سلامت مردم را مورد تاكید قرار داد و اظهار نمود: محیط زیست در تمام كشور و بخصوص شهرهای بزرگ همچون تهران بسیار مهم می باشد و در همین مبحث پسماند و فاضلاب ها برای كاهش بار بیماری ها باید هر چه سریع تر ساماندهی گردد. وی، ساماندهی پسماند و هوای پاك را همچون مهم ترین دغدغه های حوزه سلامت دانست و همكاری و تعامل دانشگاه با سازمان های متولی همچون وزارت كشاورزی، وزارت نیرو، شهرداری و سایر سازمان های مرتبط را چاره مناسبی برای رفع این مشكل دانست. سرپرست دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به اقبال جهان به توسعه محصولات گلخانه ای و تأثیر مستقیم آن بر سلامت مردم یادآورشد: یكی از مسائلی كه در گلخانه ها باید رعایت شود، توجه به زمان برداشت محصولات است كه باید از جانب متولیان این حوزه رسیدگی شود. زالی، تقویت و نظارت بر تولید صنایع تبدیلی محصولات كشاورزی را یكی دیگر از شاخص های تضمین سلامت غذای مردم از مزرعه تا سفره ذكر كرد و اضافه كرد: دریافت جریمه از عرضه كنندگان مواد غذایی فاسد و صدمه رسان، یكی دیگر از طریق های كمك به امنیت سلامت غذای مصرفی مردم است.

1398/08/17
17:27:29
5.0 / 5
4177
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان