مراقب سم بوتولینوم غذاهای کنسروی باشید

مراقب سم بوتولینوم غذاهای کنسروی باشید رژیم آسان: سم بوتولینوم بسیار قوی است و یک گرم از آن قادر می باشد همه افراد جهان را از بین ببرد. بنابراین، برای از بین بردن این سم در غذاهای کنسرو شده، باید پیش از مصرف آنها را جوشانید.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، محمد مشیری فوق تخصص سم شناسی بالینی و آلرژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که مسمومیت غذایی به ایجاد حالت بیماری بعد از مصرف مواد غذایی اطلاق می شود، اشاره کرد: در مسمومیت آن چه برای درمان بیمار اهمیت دارد، نوع آن نیست، بلکه مقدار آنست. وی با تاکید براینکه سم بوتولینوم خطرات زیادی دارد، اما با رعایت استانداردهای مصرف حتی در درمان چاقی و صنعت زیبایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد، اظهار داشت: کنسروسازی در منزل به سبب عدم رعایت استانداردهای لازم، زمینه رشد باکتری های بی هوازی را فراهم می آورد که مصرف آنها برای سلامتی می تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. مشیری با اعلان اینکه تنها راه از بین بردن سم بوتولینوم در کنسروهای غذایی جوشاندن آنها به مدت ۲۰ دقیقه است، اظهار داشت: از آنجا که عموماً به اندازه کافی کنسروها به خصوص تن ماهی به مقدار کافی جوشیده نمی گردد، ترجیحاً نیاز است که محتوای کنسرو پس از جوشاندن سرخ شود. فوق تخصص سم شناسی بالینی و آلرژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که تشخیص قارچ سمّی و غیر سمّی دشوار است، اشاره کرد: از همین رو، سفارش اکید داریم که قارچ هایی که در منزل و طبیعت رشد می کند را مصرف نکنند. وی با اشاره به این که خیلی از علف های کوهی می تواند ترکیبات سمّی داشته باشد، بیان کرد: کنسروهای جوشیده شده تا ۴۸ ساعت عاری از سم بوتولینوم است، اما برای از بین بردن باکتری های آن حتما باید پیش از مصرف سرخ شود. مشیری با اشاره به این که استفاده از تخته و چاقویی که با آن گوشت خرد شده و به خوبی شسته نشده است را نباید برای آماده کردن سالاد استفاده کرد، برای اینکه زمینه آلودگی با سم سالمونلا را فراهم آورد، ابراز کرد: اسهال، حالت تهوع و استفراغ، درد شکم، تب، از دست دادن اشتها، ضعف و کم آبی بدن از نشانه های شایع علامت مسمومیت غذایی است. وی اضافه کرد: شایع ترین علل مسمومیت غذایی عموماً باکتری ها مانند سالمونلا است که به طور معمول در گوشت خام یا کم پخته، مرغ، تخم مرغ و شیر آلوده علاوه براین باکتری های اشریشیا کلی به طور معمول در گوشت خام یا کم پخته، سبزیجات آلوده و شیر و آب میوه غیرپاستوریزه یافت می شود. مشیری با اشاره به این که باکتری های استافیلوکوک اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز نیز می تواند سلامت فرد را به خطر بیاندازد، اظهار داشت: ویروس ها دومین عامل شایع مسمومیت غذایی هستند که بوسیله آب یا غذای آلوده و یا تماس با مدفوع فرد آلوده یا بوسیله اشیا آلوده منتفل می شود. وی با اشاره به این که انگل ها می توانند بوسیله غذا یا آب آلوده به انسان منتقل شوند، اشاره کرد: سموم می توانند بطور طبیعی در غذا وجود داشته باشند یا توسط انسان به غذا اضافه شوند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلان اینکه سم مایکوتوکسین در قارچ ها تولید می شود، ابراز کرد: سم فلزات سنگین نیز می تواند بوسیله منابع مختلفی همچون آب آلوده یا ظروف آشپزی آلوده وارد غذا شوند. وی ابراز کرد: خردسالان زیر ۵ سال و سالمندان بالای ۶۵ سال به سبب سیستم ایمنی ضعیف تر و ناتوانی در روبرو شدن با عفونت ها، بیش از سایر افراد در خطر ابتلاء به مسمومیت غذایی هستند. مشیری بیان کرد: زنان باردار، بیماران مزمن و نقص ایمنی، مصرف کننده های داروهای سرکوب کننده ایمنی از دیگر افراد در معرض خطر مسمومیت غذایی هستند.
وی تاکید کرد: بهترین راه برای ممانعت از مسمومیت غذایی، رعایت بهداشت فردی و اطمینان از سلامت مواد غذایی مصرفی است.

1404/02/19
13:40:02
5.0 / 5
7
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تخم مرغ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان

رژیم آسان، راهی برای تغییر دائمی سبک زندگی و رسیدن به سلامتی پایدار. سلامتی و تناسب اندام، آسان تر از همیشه