یافته های پژوهشی نشان می دهد؛

تأثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك

تأثیر شیرخام در حفظ باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك یك مطالعه جدید نشان داده است كه گذاشتن شیر خام در دمای محیط می تواند ژن های ضدمیكروبی آنرا آزاد كند.



به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه کالیفرنیا، باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند باعث انتقال آنها به سایر باکتری ها شده و در نتیجه مقاومت باکتریایی را گسترش دهند.
«جین شین لیو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «اگر می خواهید شیر خام و پاستوریزه نشده بنوشید آنرا در یخچال نگه دارید تا خطر گسترش باکتری های دارای ژن های مقاوم به آنتی بیوتیک به حداقل برسد.»
بسیاری از افراد معتقدند شیرخام به علت داشتن پروبیوتیک ها سالم تر هستند اما محققان به این نتیجه نرسیده اند.
لیو در ادامه می افزاید: «ما به وجود مقادیر زیاد باکتری های مفید در نمونه های شیرخام دست نیافتیم و اگر شیرخام در دمای محیط نگهداری شود در مقایسه با شیر پاستوریزه شده دارای ژن های مقاوم آنتی میکروبی به مراتب بیشتری است.»
باکتری های حاوی ژن های مقاوم به آنتی میکروب می توانند تبدیل به سوپرباگ ها شوند که بسیار برای سلامت خطرناک هستند.


منبع:

1399/05/03
16:24:28
5.0 / 5
706
تگهای خبر: سلامت , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان