رفع چالش ماندگاری چربی بر ظروف چینی با پوشش های نانومتری

رفع چالش ماندگاری چربی بر ظروف چینی با پوشش های نانومتری رژیم آسان: پژوهشگران ایرانی با بهره گیری از فناوری نانو موفق به تولید ظروف چینی با خواص ضدباكتریایی و ضدقارچی شدند كه از پایداری و ماندگاری عوامل بیماری زا و رشد آنها جلوگیری می كند.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، تولید ظروف چینی آنتی باكتریال با اضافه كردن نانومواد آنتی باكتریال در لعاب از دستاوردهای پژوهشگران یكی از شركت صنایع چینی است و این شركت توانسته با دریافت گواهی استاندارد و تاییدیه نانومقیاس محصول خودرا به بازار داخلی عرضه نماید.
بعضی از باكتری ها و قارچ ها با شست و شوی ساده و یا حتی با مواد شوینده از روی ظروف پاك نمی شوند؛ ولی با استفاده از فناوری نانو، لایه ای بر روی ظروف ایجاد می شود كه به ظروف، قابلیت حذف عوامل بیماری زای قارچی و باكتریایی را می دهند. این ظروف چینی آنتی باكتریال با بهره گیری از فناوری نانو از پایداری و ماندگاری عوامل منفی روی ظروف جلوگیری می كند و محیط و سطح ظرف را برای رشد و ایجاد انواع باكتری ها ناامن می كنند.
ظروف چینی نانویی فاقد هرگونه سمیت برای بدن انسان است؛ ضمن آنكه این نانومواد با لعاب چینی سازگاری دارد و به سبب اینكه خواص آنتی باكتریال آن در مرحله لعاب زنی، جزئی از خود ظرف می شود، ماندگاری این خاصیت طولانی است و در شست وشو از بین نمی رود و صرفاً با جدا شدن لعاب از سطح ظروف خواص خودرا از دست می دهد.
این شركت هم اكنون دو دسته از محصولات مبتنی بر فناوری نانو شامل "آنتی باكتریال و ضدقارچ" و "ضدآب و ضدلك" تولید می كند.
ظروف چینی چرب، بسیار لیز و شكننده هستند و لكه های چربی در بعضی از موارد بعد از شست وشو همچنان باقی می مانند؛ بدین جهت محصولات چینی این شركت با خاصیت آب گریزی می تواند به مصرف كنندگان كمك نماید تا در مصرف آب برای شست وشو صرفه جویی كرده و لكه های كمتری روی این ظروف قرار گیرد.
این محصول با كمك نانوذرات دارای سطح آب گریز شده كه هرگونه مایع قطبی را بر روی سطح به صورت قطره ای شكل می سازد و از پخش شدن مایعات بر روی سطح جلوگیری می كند كه در نهایت موجب شست وشوی آسان ظرف می شود. آزمایش های انجام شده روی این فناوری نشان میدهد كه زاویه تماس قطره آب روی ظروف چینی این شركت ۱۰۰ درجه است، در صورتیكه در نمونه های فاقد این نانوپوشش زاویه تماس كمتر از ۳۰ درصد گزارش شده است.
آلودگی میكروبی از دیگر چالش های ظروف چینی است؛ چونكه این ظروف مكان مناسبی برای رشد باكتری و قارچ دارند. از آنجایی كه در این ظروف از نانوذرات آنتی باكتریال استفاده شده است، شانس رشد میكرواورگانیسم ها در این ظروف به حداقل رسیده و می توان اظهار داشت كه ظروف چینی دارای نانوپوشش این شركت، آنتی باكتریال هستند.
با كاهش اندازه ذرات به مقیاس نانو، رهایش یون ها در سطح ظروف انجام می شود كه این امر به افزایش فعالیت ضدباكتریایی و ضدقارچی ظروف می انجامد. این محصول طبق استاندارد ملی ایران به شماره ۱۰۹۰۰ فعالیت ضدقارچی و ضدباكتریایی قوی در مقابل باكتری های گرم مثبت و گرم منفی و همین طور قارچ Candida albicans از خود نشان میدهد.




منبع:

1398/11/11
00:33:12
5.0 / 5
2934
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , چرب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان