محمدی عنوان كرد؛

ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر 5 درصد سبوس گیری

ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر 5 درصد سبوس گیری به گزارش رژیم آسان، رئیس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری، سبب ماندگاری ارزش های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، برگزاری این کنگره را عرضه روش های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان نمود و اظهار داشت: تولید نان کامل، یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشور بود که امروز تحقق یافت. وی ادامه داد: متأسفانه در سالهای گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ای، املاح معدنی و ویتامین های نان را می گیرد. محمدی افزود: با تلاشهای صورت گرفته، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان به حساب می آید. رئیس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به این که بعضی از بیماری های گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تصریح کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعاً اگر ارزش تغذیه ای نان بالاتر برود، اثرات خوبی بر سلامت مردم خواهد داشت. وی تصریح کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان شروع شده و امیدواریم در سرتاسر کشور هم این مهم تحقق یابد.


منبع:

1402/12/13
15:00:22
5.0 / 5
216
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان