شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد

شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد

رژیم آسان: رییس گروه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان یزد از شناسایی ۹ مورد قطعی تب کریمه کنگو در استان طی امسال آگاهی داد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از خبر آنلاین، مژگان مینوسپهر در گفت و گو با مهر اظهار داشت: امسال از ۳۱ مورد مبتلا شدن قطعی تب کریمه کنگو در کشور، ۹ مورد در یزد شناسایی شد که یک بیمار نیز جان خودرا از دست داده است.
وی اضافه کرد: سال قبل نیز ۱۴ مورد قطعی در یزد ثبت گردید و استان یزد در تعداد مبتلایان رتبه نخست کشور را داشته است.
رئیس گروه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان یزد با هشدار درباره ی انتقال بیماری بوسیله دام آلوده، خون و ترشحات حیوان و گوشت آلوده، بر خرید گوشت از مراکز مجاز، نگهداری گوشت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال، پخت کامل گوشت و جگر و خودداری از ذبح دام خارج از کشتارگاه تاکید کرد.
1405/06/25
11:52:30
0.0 / 5
136
تگهای خبر: بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

رژیم آسان - easy Diet