مدیركل اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام كرد
بازبینی در شاخصهای ایمنی غذای کودکان
به گزارش رژیم آسان، مدیرکل اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به اهمیت ایمنی غذا، اظهار داشت: سازمان سال قبل سال خوبی از لحاظ تعیین ضوابط ایمنی غذایی داشت که کم سابقه بود؛ به صورتی که برای نخستین بار تمام سمومی که در کشور به ثبت رسید و یا سمومی که برای کالاهای استراتژیک استفاده می شد، تعیین حد شده و به سازمان های مربوطه ابلاغ گردید.
۱۴۰۲/۰۳/۲۱ ۰۹:۱۵:۵۵