رئیس سازمان بسیج جامعه زنان كشور خبر داد:

فعالیت ۶۲۶۵ گروه جهادی خواهران بسیجی در طرح شهید سلیمانی

فعالیت ۶۲۶۵ گروه جهادی خواهران بسیجی در طرح شهید سلیمانی به گزارش رژیم آسان رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه از آغاز آذر ماه تا کنون ۱۷ میلیون نفر از هموطنان در طرح محله محور شهید سلیمانی مورد مراقبت، نظارت و حمایت قرار گرفته اند، اظهار داشت: ۶۲۶۵ گروه جهادی خواهران بسیجی در این طرح فعالیت دارند.


مینا بیابانی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده ایرنا، با اشاره به اینکه با شیوع کرونا و مبتلا شدن تعداد زیادی از هموطنان، بسیجیان کشور به خصوص خواهران بسیجی آغاز به عرضه خدمات و کمک به مردم کردند، اضافه کرد: بسیجیان با حضور در محله ها و منازل هموطنان در صدد رفع مشکلات آنان برآمدند.
وی افزود: از کمک مومنانه تا حضور در کنار مدافعان سلامت، تغسیل درگذشتگان کرونا، عرضه سبدهای معیشتی، پشتیبانی از دانش آموزان، کمک به زنان سرپرست خانوار و آموزش مهارت هایی برای ایجاد اشتغال این زنان که شغل خویش را از دست داده اند و خدمات دیگر همچون فعالیت این بسیجیان همیشه در صحنه بوده است.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور با یادآوری اینکه اولین حضور پرشور بسیجیان در دوران کرونا، مشارکت در طرح غربالگری بود، درباره تفاوت این طرح با طرح شهید سلیمانی توضیح داد: تمرکز بسیجیان در طرح غربالگری که در تابستان و در اوج انتشار کرونا اجرا شد بر روی بیمار و درمان بود که در کنار مدافعان سلامت تلاش کردند به انحای مختلف به درمان بیماران کمک و خدمات ارائه نمایند.
بیابانی اضافه کرد: اما در طرح شهید سلیمانی تمرکز بر قطع زنجیره انتشار و انتقال ویروس می باشد و به شکلی تلاش ها بر این است که این ویروس را محدود و محصور کنند تابه افراد دیگر منتقل نشود.
وی درباره نتایج موفقیت آمیز طرح شهید سلیمانی تصریح کرد: با وجود گذشت حدود یک ماه و نیم که از اجرای طرح، شاهد موفقیت خیلی خوب آن هستیم. بر این مبنا که متخصصان امر پزشکی و ستاد مقابله با کرونا، پیشبینی کرده بودند در فصل پاییز و ماه های ابتدایی زمستان اوج کرونا را در کشور داشته باشیم که خوشبختانه با برگزاری طرح شهید سلیمانی که از آغاز آذر ماه و همزمان با شروع هفته بسیج آغاز شد، این اتفاق نیفتاده و شاهد روند کاهشی مبتلا شدن هستیم.
بیابانی با تکیه بر اینکه در تیم سلامت این طرح یک پزشک، چهار پرستار و ۱۱ بهورز بسیجی حضور دارند که محله به محله به در منازل می روند، عنوان کرد: از آغاز آذر ماه تا کنون، ۱۷ میلیون نفر از هموطنان در این طرح مورد معاینه و تست قرار گرفته و مراقبت لازم از آنان صور ت گرفته است.
وی اضافه کرد: ۶۲۶۵ گروه جهادی خواهران بسیجی در طرح محله محور شهید سلیمانی فعالیت و هموطنان را مورد مراقبت، نظارت و حمایت قرار داده اند.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور با تکیه بر اینکه این طرح مبتنی بر سه بخش مراقبت، نظارت و حمایت است، خاطرنشان کرد: بسیجیان در کنار تیم های پزشکی از افرادی که مبتلا هستند تست می گیرند و در صورت اطمینان از ابتلای آنان به بیماری، افرادی که احتیاج به بستری شدن در بیمارستان دارند اما توانایی جسمی و مالی ندارند را تا بیمارستان همراهی می کنند.
بیابانی اضافه کرد: افرادی هم احتیاج به بستری شدن ندارند را باید به مدت ۱۴ روز در منزل قرنطینه شوند را مورد حمایت و نظارت قرار می دهند و از آنان تست ها و معاینات لازم را به عمل می آورند. همینطور اقلام لازم و مورد نیاز خانواده هایی که معیشت آنان در اثر کرونا صدمه دیده و شغل خویش را از دست داده اند یا در مدت قرنطینه نتوانسته اند معاش روزانه را تأمین کنند را تأمین و در منزل به آنان تحویل می دهند.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایرنا، هم اکنون نزدیک به ۵۰ هزار تست روزانه کرونا انجام می شود و با حمایت های دولت و تولید کیت های تشخیص سریع کرونا در کشور، قرار بر این شد که انجام تست های روزانه کرونا در صورت نیاز تا ۱۰۰ هزار تست روزانه افزایش پیدا کند. تست های تشخیص سریع کرونا در زمان حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پاسخ تست را مشخص می کنند.
طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین همزمان با دوم آذر ماه و آغازین روز از هفته بسیج در سرتاسر کشور به اجرا درآمده است.
در این طرح بسیجیان و کارشناسان حوزه بهداشت با رفتن به افراد نیازمند و تأمین نیازهای اولیه آنها، به اجرای بهینه پروژه قرنطینه معکوس یاری می دهند.
اطلاع رسانی بموقع و تشخیص مخاطرات در فوریت ها می تواند جان انسانهای در معرض خطر را در شرایط اضطراری به شرط اعمال مداخلات موثر، سریع و هماهنگ نجات بخشد.
در این زمینه بهترین و موثرترین راه جلب مشارکت اجتماعی از راه بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی و سازماندهی محله محور مردم است.
این مشارکت محله محور باید بگونه ای طراحی شود که ضمن جلب اعتماد مردم، اهداف و فعالیتها توسط گروههای مردمی هم به تحقق برسد. در این راه اطلاعات در رابطه با پیشگیری و مقابله با مخاطرات باید به روشی مورد قبول و منطبق بر فرهنگ و توانایی مردم محله به آنان عرضه شود.
موضوعی که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید و یادآور می شوند: بهره گیری از کمک نیروهای بسیج و داوطلب مردمی، کمک بزرگی به رهایی کشور از این عارضه (ویروس کرونا) همه گیر خواهد نمود.
بر همین اساس، طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» از جانب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با محتوای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ و برای جلب مشارکت مردم از راه انتخاب یک سفیر سلامت برای هر خانوار و یک رابط سلامت محله برای هر ۴۰ سفیر خانوار با محوریت بسیج امکانات محله و در جهت بهبود وضعیت اجتماعی (از جمله سلامت)، اقتصادی و فرهنگی جامعه عنوان شد تا با مشارکت مردم و نهادهای مردم محور، محلات از محرومیت بیرون برود.
از: فاطمه دهقان نیری




منبع:

1399/10/19
12:42:59
0.0 / 5
832
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان