مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران كرونا

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران كرونا رژیم آسان: مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در رابطه با وضعیت تغذیه ایرانیها خصوصاً در روزهای كرونا، مطالبی را مطرح و توضیحاتی ارائه داد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، روز سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، اظهار داشت: در شرایط بحران کووید ۱۹ و اینکه شیوع این بیماری روز به روز در جهان رو به افزایش است، نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در کاهش شدت بیماری و مرگ و میرهای کرونایی بسیار مهم می باشد. وی با اشاره به هشدارهای فائو و سازمان جهانی بهداشت در رابطه با بحران غذایی در ایام کرونایی، اضافه کرد: این سازمان ها هشدار می دهند در چنین شرایطی که امکان افزایش ریسک بروز ناامنی غذایی بیش از پیش وجود دارد، لازم است اقدام پیشگیرانه صورت گیرد. عبداللهی افزود: در ایران اقدامات خوبی در جهت کمبودهای تغذیه ای کووید ۱۹ در حال انجام می باشد که کنترل قیمت مواد غذایی برای دسترسی بهتر مردم، یکی از همین اقدامات است. وی با تاکید بر داشتن الگوی غذایی صحیح برای جلوگیری از بروز سوءتغذیه، اظهار داشت: سوءتغذیه شانس مبتلاشدن به کرونا را بیشتر کند و شدت بیماری را افزایش دهد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اضافه کرد: مصرف هر نوع سبزی و میوه مناسب با فصل می تواند بسیار کمک کننده باشد. وی با اشاره به افزایش قیمت مواد غذایی به دنبال تبعات اقتصادی بحران کرونا، اظهار داشت: هم اکنون مادران حامله و کودکان زیر ۵ سال گرفتار سوءتغذیه در کشور، بعد از شناسایی تحت پوشش سبد غذایی رایگان قرار می گبرند. عبداللهی اضافه کرد: در مناطق لطمه پذیر به کودکان ۲ تا ۵ سال ویتامین A داده می شود. وی در رابطه با وضعیت ناامنی غذایی در کشور، اظهار داشت: برمبنای آخرین اطلاعاتی که وجود دارد، ناامنی غذایی در کشور کمتر از پنج درصد است. عبداللهی در همین زمینه افزود: این ناامنی غذایی خودش را در بعضی استانها و مناطق کم برخوردار بیشتر نشان میدهد. اما نکته مهم این است که حتی در مناطق کم برخوردار طی ۲۵ سال قبل و خصوصاً در سال های اخیر پس از طرح تحول سلامت با اقدامات و مداخلاتی که از سوسی بخش بهداشت و سایر بخش های دخیل انجام شده، کاهش شایان توجه سوءتغذیه را در کودکان زیر پنج سال شاهد بودیم. وی اظهار داشت: سوءتغذیه کودکان یک شاخص بین المللی در حوزه ناامنی غذایی است و بوسیله این شاخص وضعیت امنیت غذایی کشورها را تخمین می زنند. عبداللهی اضافه کرد: به سبب اقداماتی که طی دو دهه گذشته در کشور انجام شده، بیش از ۷۵ درصد میزان سوءتغذیه در کودکان زیر پنج سال کاهش پیدا کرده است. در عین حال همچنان این نگرانی را در مناطق کم برخوردار داریم. برای اینکه نسبت به متوسط کشوری سوءتغذیه در این مناطق مقداری بیشتر است.


منبع:

1399/07/27
21:10:23
5.0 / 5
1515
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان