مطالعات نشان می دهد؛

ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم

ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم به گزارش رژیم آسان محققان عنوان می كنند بین غذای مصرفی توسط زن آبستن و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد.


به گزارش رژیم آسان به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده كلید افزایش موارد مبتلا شدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشكده پزشكی برنت آمریكا دریافتند زمانیكه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولكولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیك) كه برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و پیشگیری از ایجاد كپك در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می كاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع كودكان مبتلا به اوتیسم و میكروبیوم روده در كودكان اوتیسمی متفاوت می باشد.» محققان دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها كاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آسیب می بینند كه همین مسئله باعث اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشكلات حركتی كه عمدتاً در كودكان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می كند.

1398/04/15
18:36:52
5.0 / 5
76
تگهای خبر: پزشك , غذا , كودكان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان