قائم مقام وزیر بهداشت اعلام كرد

وجود ۱۸ مركز همكار سازمان جهانی بهداشت در ایران

وجود ۱۸ مركز همكار سازمان جهانی بهداشت در ایران رژیم آسان: قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل اظهار داشت: با عنایت به بدنه بسیار قوی جمهوری اسلامی ایران در زمینه دانش و تحقیقات نظام سلامت، ۱۸ مركز از مجموع ۳۰ مركز در كل منطقه ی مدینترانه شرقی، بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت تعیین شده است.


به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، محسن اسدی لاری در آیین انتصاب مجدد مركز ملی مدیریت سلامت بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت در تبریز در جمع خبرنگاران اظهار نمود: تعیین مراكز همكار در كشورهای مختلف، یكی از اقدامات سازمان جهانی بهداشت بوده و هر كشوری نمی تواند جواز ورود به این حوزه را از سازمان جهانی بهداشت دریافت كند.
وی افزود: سازمان جهانی بهداشت همكاری بسیار خوبی با منطقه ی مدینترانه شرقی و كشور ما به خصوص در زمینه نظام سلامت داشته و این همكاری بعد از شروع طرح تحول سلامت در سال ۹۳، بیشتر شده است.
وی در ادامه، مركز ملی مدیریت سلامت تبریز را یكی از مجموعه ها با عملكرد خیلی خوب ارزیابی كرد و اظهار داشت: با عنایت به عملكرد مناسب این مجموعه، امروز شاهد انتصاب مجدد آن بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت هستیم و این رویداد می تواند آینده خوبی را برای این مركز رقم بزند.
اسدی لاری در ادامه از حضور ۲۵ نفر از مدیران ارشد كشورهای عراق و افغانستان در كارگاه تربیت مربی و مراقبت بیمارستانی در تبریز اطلاع داد و اضافه كرد: با همكاری معاونت توسعه و درمان وزارت بهداشت، همه مدیران ۶۰۰ بیمارستان دولتی كشور با هدف ارتقاء فعالیت های بیمارستانی، به مدت دو سال، تحت آموزش های مدیریت بیمارستانی قرار گرفته اند و برنامه ها برای عمل در سطح كشورهای منطقه و فرامنطقه است.
وی افزود: برنامه تربیت مربیان بیمارستانی (TOT) شامل هفت ماژول همچون حوزه حاكمیت، بیمارستانی، مدیریت منابع انسانی و مدیریت اطلاعات، زنجیره كیفیت و ایمنی بوده و افراد شركت كننده در این كارگاه ها، تنها در یكی از این ماژول ها تحت تعلیم قرار گرفته و در نقش یك مربی در سطح كشور خودشان فعالیت می نمایند، تلاش ها بر این است تا شركت كنندگان در این كارگاه ها، توانایی لازم برای عرضه ی آموزش ها و محتوای برنامه را كسب كنند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل در انتها با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت هم راستا با سیاست های سازمان جهانی بهداشت تصریح كرد: كنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر همچون این اقدامات بوده و با عنایت به چهلمین سالگرد راه اندازی نظام ارائه مراقبت های اولیه سلامت در دنیا، كشور ما هم در این زمینه اقدامات خوبی را انجام داده است.
آیین انتصاب مجدد مركز ملی مدیریت سلامت تبریز بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدینترانه شرقی برگزار گردید و حكم این انتصاب توسط كریستف هاملمان - نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به رییس دانشگاه علوم پزشكی تبریز اعطا شد.
همزمان با این مراسم، كارگاه تربیت مربی، مراقبت و مدیریت بیمارستانی با حضور مدیرانی از كشورهای افغانستان و عراق هم پایان یافت.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، كریستف هاملمان - نماینده سازمان جهانی بهداشت در آیین انتصاب مجدد مركز ملی مدیریت سلامت بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت در تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وجود پتانسیل های بالا در مركز ملی مدیریت سلامت تبریز و سابقه همكاری چهار ساله با این مجموعه یكی از علل اصلی انتخاب مجدد آن بعنوان مركز همكار است.
وی عملكرد دانشگاه علوم پزشكی تبریز را مثبت ارزیابی كرد و اظهار داشت: در بازدیدی كه از برخی مراكز این دانشگاه داشتم، مركز ترافیك دانشگاه را حرفه ای و سیستماتیك دیدم، توجه به مسایل بهداشتی حاشیه شهرها، انگیزه بالای كادر دانشگاه از دیگر مسایلی بود كه توجهم را جلب كرد.
وی در انتها تصریح كرد: همكاری مركز مدیریت سلامت تبریز با ما باید به گونه ای باشد كه بتوان بعد از آخر چهار سال، مجددا به همكاری ادامه داد.
به گزارش رژیم آسان به نقل از ایسنا، محمدحسین صومی - رییس دانشگاه علوم پزشكی تبریز هم در آیین انتصاب مجدد مركز ملی مدیریت سلامت تبریز بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت در جمع خبرنگاران اظهار نمود: وظیفه‎ مركز ملی آموزش مدیریت سلامت، آموزش و پژوهش در حوزه سلامت از پایین‎ترین سطوح برای عموم مردم تا آموزش روش‎های عالی مدیریت سلامت بوده و بعد از تاسیس این مركز در حدود 17 سال قبل، اقدامات خوبی برای اتصال این مركز به مهم‎ترین و فعال‎ترین سازمان در حوزه ‏ سلامت (سازمان جهانی بهداشت) انجام گرفته است.
وی از یك دهه كوشش برای انتخاب مركز ملی مدیریت سلامت تبریز بعنوان مركز همكار سازمان جهانی بهداشت اطلاع داد و اظهار داشت: بعد از همكاری چهار ساله این مجموعه با سازمان جهانی بهداشت، تلاش ویژه‎ای برای انتصاب مجدد بعنوان مركز همكار شد و با عنایت به پتانسیل‎های موجود در این مركز، امروز شاهد این آیین هستیم.
وی در ادامه بیان كرد: ساختار مركز ملی مدیریت سلامت تبریز امروز توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه به رسمیت شناخته و ردیف اعتباری خاصی برای آن در نظر گرفته شده است. وجود همكار ارزشمندی مانند سازمان جهانی بهداشت در كنار این مجموعه بسیار پرارزش بوده و در تلاش هستیم تا در حوزه انتقال و تولید دانش گام‎های محكمی برداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشكی تبریز تصریح كرد: وجود حیطه‎های آموزشی و پژوهشی، بهره‎مندی از اعضای هیات علمی توانمند در دانشگاه‎های علوم پزشكی كشور، فیلد وسیع ارائه خدمات از خانه‎های بهداشت تا بیمارستان‎های فوق تخصصی، زمینه‎ خوبی را برای مطرح كردن و پاسخ به سوالات سازمان جهانی بهداشت فراهم نموده است.



1397/06/06
13:55:13
5.0 / 5
5224
تگهای خبر: بیمار , پزشك , سلامت , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
رژیم آسان - easy Diet
easydiet.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رژیم آسان محفوظ است

رژیم آسان

رژیم غذایی لاغری آسان